Connect with us
Hirdetés

technokrata

Friss tudásanyag: Hatékonyabb gyártósorok 3D nyomtatással?

3d

Ipar

Friss tudásanyag: Hatékonyabb gyártósorok 3D nyomtatással?

Friss tudásanyag: Hatékonyabb gyártósorok 3D nyomtatással?

A mai, kiforrott additív gyártástechnológiák segítségével már bárki egyszerűen és igény szerint 3D nyomtathat megbízható, funkcionális alkatrészeket és szerszámokat akár pár óra leforgása alatt.

A technológia bevezetése előtt azonban mindenkit érdekel, hogy melyek azok a bevált gyártósori alkalmazások és additív eljárások, amelyekkel könnyen nagy eredményeket és végeredményben gyors megtérülést érhet el?

Megakadt egy szállítószalag vagy meghibásodott egy gép? Akármi is okozza a problémát, kritikus a gyors reakció és a vétkes alkatrész mielőbbi cseréje, ellenkező esetben a teljes gyártósor leállása jelentős költségeket eredményezhet. Az ipari minőségű alkatrészek gyártására képes 3D nyomtatók már világszerte segítenek elkerülni a hosszú és költséges leállásokat, emellett jelentős gyártási és munkaerő kapacitásokat tudnak felszabadítani. Mindez együtt a gyárakban rövid megtérülési időket biztosít, miközben tovább növeli a működési hatékonyságot és agilitást.

A Markforged, amerikai 3D nyomtató gyártó és a FreeDee, hazai specialista a napokban átfogó e-könyvben gyűjtötte össze a bevált, legnagyobb értéket teremtő gyártósori additív gyártás alkalmazási lehetőségeket. A letölthető útmutató a következő kérdésekre ad választ:

  • Milyen típusú problémákat oldhat meg a házon belüli additív gyártás a gyárakban?
  • Hogyan növeli a 3D nyomtatás végeredményben a termelékenységet?
  • Melyek a 3D nyomtatás bevált gyártósori alkalmazásai?
  • Melyek a gyártóüzemeket leginkább támogató, ipari 3D nyomtatási technológiák és alapanyagok?
  • Hogyan tudja azonosítani az alkalmazási lehetőségeket az Ön gyárában?

Amennyiben a termelésben dolgozik és célja a gyártás hatékonyságának növelése, akkor biztosan talál azonnal hasznosítható információkat a hazai és nemzetközi példákkal tűzdelt útmutatóban. Töltse le a ’Hatékonyabb gyártósorok 3D nyomtatással’ ebookot a FreeDee Kft. weboldaláról!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés