Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cserélje idejétmúlt vagy nem megfelelő 3D szkennerét 5000 Euróra!

Ipar

Cserélje idejétmúlt vagy nem megfelelő 3D szkennerét 5000 Euróra!

Cserélje idejétmúlt vagy nem megfelelő 3D szkennerét 5000 Euróra!

A 3D szkennelés fenntarthatóságának ösztönzése és az úttörő, újgenerációs technológiák hozzáférhetőségének javítása érdekében az Artec 3D egyedülálló, korlátozott időtartamú trade-in programot indított.

Mostani 3D szkennere már idejétmúlt?

Megbánta korábbi 3D szkenner választását?

Egy következő generációs készülékre szeretne frissíteni?

A 3D szkenner beszámítási ajánlat keretében a luxemburgi székhelyű, világhírű, professzionális 3D hardverek és szoftverek fejlesztője és gyártója mostantól elfogadja bármely gyártó régi, használt vagy elavult eszközeit, cserébe 5000 Euró jóváírást biztosít Artec Leo 3D szkenner vásárlásakor. A vásárlók most tehát jelentős kedvezményt kaphatnak a világ első vezeték nélküli, mesterséges intelligenciával működő készülékére, ha bármilyen 3D szkennert – legyen az belépő szintű vagy csúcskategóriás, értéktől függetlenül – becserélnek.

Azok, akik élnek a 3D szkenner beszámítás lehetőségével, jelentős, 5000 Euró kedvezménnyel juthatnak hozzá az Artec Leo készülékhez és az általa biztosított villámgyors és pontos 3D szkenneléshez. Az Artec Leo lehetővé teszi a felhasználók számára a közepes és nagy objektumok, például lakberendezési tárgyak, műtárgyak, emberek, autók, gyártócellák vagy munkagépek gyors rögzítését egyedülálló szabadsággal. A Leo gyorsasága, tájékozódási rendszere és beépített kijelzője új szintre emeli a 3D szkennelést, mivel videózáshoz hasonló szkennelési élményt és valós idejű adat-visszacsatolást biztosít, felszabadítva a felhasználót a PC-hez kötöttség nehézségeitől.

Az Artec Leo beépített AI szuperszámítógépét kihasználva a felhasználók felgyorsíthatják a szkennelési munkafolyamatokat azáltal, hogy akár 80 fps-sel, nagy látószöggel, de csak a szükséges adatokat rögzítik. Emellett a Leo HD módja még a legnehezebben megragadható felületeket is lenyűgöző felbontásban digitalizálja.

A csereajánlat bármilyen szkennerre alkalmazható, legyen az egy Artec 3D készülék vagy egy másik márka 3D szkennere. A folyamat is egyszerű: a beszámítandó 3D szkennert az Artec 3D hivatalos viszonteladójához, a FreeDee Kft. budapesti irodájába kell eljuttatniuk.

A töröttnek vagy használhatatlannak talált szkennerek esetében az Artec 3D segítséget nyújt a szkenner felelősségteljes ártalmatlanításában is. Így a becserélő ügyfelek nemcsak jelentős Artec Leo kedvezményt kapnak, hanem környezetbarát módon válhatnak meg régi, feleslegessé vált 3D szkennerüktől.

A 2023. június 30-ig érvényes promóció értelmében Leónként csak egy kedvezmény érvényesíthető. Bár az ajánlat a Leo, Leo Education és Leo Premium csomagokra vonatkozik, a több szkennert tartalmazó Artec 3D csomagokajánlatokra nem terjed ki. A csereajánlattal kapcsolatos kérdésekkel az Artec 3D hazai képviseletéhez, a FreeDee Kft-hez fordulhatnak az érdeklődők.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés