Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az UltiMaker bemutatta az új S7 3D nyomtatót

UltiMaker S7 nyomtató

Ipar

Az UltiMaker bemutatta az új S7 3D nyomtatót

Az UltiMaker bemutatta az új S7 3D nyomtatót

Az új UltiMaker S7 nyomtató a gyártó díjnyertes S-szériájára épít, azonban integrált Air Manager búrát és rugalmas nyomtatótálcát kapott.

A holland UltiMaker az ipari felhasználást célzó FFF 3D nyomtató piac vezető szereplője. Világszerte több mint 25 000 vállalat dolgozik az UltiMaker eddigi legnépszerűbb 3D nyomtatójával, az S5-tel. A most bemutatott és már rendelhető UltiMaker S7 nyomtató az S-széria legújabb tagja. Az S7 fejlesztései közé tartozik a nyomtatások eltávolítását jelentősen megkönnyítő rugalmas nyomtatótálca, valamint az egybeépített Air Manager búra, amely a jobb hődisztribúcióért és a levegőszűrésért is felel.

„Több mint 25 000 partnerünk innovál az UltiMaker S5-tel nap mint nap, ami a világ egyik legtöbbet használt ipari 3D nyomtatójává tette ezt a modellt. Az S7-ben mindent megtartottunk, amit a visszajelzések alapján szeretnek a felhasználók, és ezt a bevált konstrukciót tettük még jobbá.”

– mondta Nadav Goshen, az UltiMaker CEO-ja. Az S5 már 2018 óta volt a gyártó fő modellje és olyan nemzetközi cégek választott additív platformja, mint például a Ford, Siemens, L’Oréal, Volkswagen, Zeiss, Decathlon és a Continental.

UltiMaker S7 nyomtató

UltiMaker S7 nyomtató

Az új tálcaszintezési rendszer és a precízebb hőmérséklet-szabályozás támogatja a megbízható pontosságot az S7 teljes, 330 x 240 x 300 mm-es munkaterében. Az UltiMaker S7 nyomtató elődjéhez hasonlóan több, mint 280-féle alapanyaggal képes dolgozni, amit előre tesztelt nyomtatási profilokkal támogat.

„Az összes létező ökoszisztéma közül az UltiMakeré a legátfogóbb platform.”

– fűzte hozzá Luke Taylor, a Polymaker, nyomtatószál-gyártó marketing managere.

Az S7 Pro Bundle tartalmazza az UltiMaker Material Station alapanyagállomást is, amely lehetővé teszi egyszerre 6 filament tekercs betöltését, a nyomtatószálak automata kezelését, ki- és befűzését, valamint az alapanyagok minőségének megőrzését párakontrollal.

UltiMaker S7 nyomtató

Az UltiMaker márka célja, hogy olyan teljes és rugalmas megoldást nyújtsanak, amely egyszerűvé teszi a technológia bevezetését bármely munkahelyen és a lehető legnagyobb felhasználói szabadságot biztosítja. Az UltiMaker Academy e-learning kurzusai, a nyomtatók, felhasználók és fájlok kezelését támogató Digital Factory, a nyílt alapanyagrendszer, a Metal Expansion Kit, a fejlett UltiMaker Cura szoftver és a hitelesített pluginok mind ezt a célt szolgálják.

A Makerbot és az Ultimaker gyártók 2022 novemberében jelentették be a két cég összeolvadását az UltiMaker brand alatt. Mindkét korábbi márka hazai behozatala a budapesti FreeDee Kft-hez köthető, így az összeolvadásból létrejövő UltiMaker megoldásait, köztük az új S7 3D nyomtatót szintén a FreeDee kínálatában lehet megtalálni.

UltiMaker S7 nyomtató bemutatkozó videó: 

UltiMaker S7 nyomtatófej:

UltiMaker S7 nyomtató

UltiMaker S7 nyomtató – tálca:

UltiMaker S7 nyomtató

További információ: FreeDee


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés