Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy lépéssel közelebb a minimalista életstílushoz

CUBUS készház modellek

Ipar

Egy lépéssel közelebb a minimalista életstílushoz

Egy lépéssel közelebb a minimalista életstílushoz

A TGA Consult Kft. kapacitásbővítő projektje

A TGA Consult Kft. kiesenergiájú épületek tervezésével foglalkozik. A GINOP-1.2.1-16-2017-01073 pályázat elnyerésének köszönhetően az általuk megálmodott minimalista irányzatot követő CUBUS-házakhoz kapcsolódó moduláris, készházrendszer elemek rendszerét fejlesztette ki és gyártja az egyedi igényeknek megfelelően. A Széchenyi 2020 program keretében elnyert 168,79 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatási összeg elősegítette a vállalatot a fejlesztésben és a versenyképesség növelésében.

A TGA Consult Kft. a Széchenyi 2020 program keretén belül valósította meg a vállalat kapacitásbővítésével kapcsolatos projektjét. A 168,79 millió forintos európai uniós támogatás segítségével a cég által fejlesztésre került egy fejlett gyártói kapacitás, ami elősegíti a CUBUS házak rendszerelemeinek Dunaújvárosban történő, gyártását. A beépítésre kerülő WISIOW minimálkeretes alu nyílászárókra egyre növekvő az igény önálló termék formájában is, – a termékeket legfőképpen exportpiacokra szánják.

CUBUS készház

Az ideális modell létrehozása és fenntartása az építőipar folyamatos megújulásának köszönhetően egy soha véget nem érő folyamat. Olyan rendszert tervezünk, melynek komponensei változtathatóak variálható burkolati megoldások, színvilág és technikai színvonal jellemzi. Az egyedi konfigurációk a megvalósítási projekt utolsó fázisában is lehetségesek lesznek.

A pályázatban beruházásra került CNC profil feldolgozó géppel a WISIOW minimál ablakok és kiegészítőik gyártása indul meg. A pályázat jelentős részét kitevő lézerpark – úgy, mint nagyformátumú táblacserélős lézervágó automata, kisformátumú gyors lézervágó gép, kézi lézerhegesztőgép és lézer hegesztő robot – segítségével a jó részben rozsdamentes anyagból készülő vízelvezető rendszerek, projektekre szabott egyedi szereléstechnikai megoldások, öntési technológiával készülő egyedi falelem sablonok készítése valósul meg. Szabad kapacitásaink kihasználására a dunaújvárosi vasipari környezet jó lehetőséget teremt.

Kihasználva technológiai fejlesztésünk erősen digitalizált jellegét, mérnöki attitűdünktől vezetve, felkészülve a további lépésekre – induló cégek kézi rutinjaitól eltérő módon –folyamatainkat az előre részletesen meghatározzuk és a gyártási egységeket rendszerbe fűzve kontroláljuk. így nem csak arra leszünk képesek, hogy a hasonló, – de elemeiben mégis eltérő projektek mutációit rugalmasan kezelni tudjuk, de a beszállítói / saját teljesítések modulációit is le tudjuk követni. Ebben segít minket a pályázat keretében elindított RF-ID alapú nyomon követés, mely mind az anyagáramlás, mind a munkaeszközök rendjét támogatja.

CUBUS készházak

A vállalat célja az építőiparra jellemző minőség túlteljesítése, és a vásárlói és munkavállalói élmény maximalizálása. A dunaújvárosi telephelyen történő kapacitásbővítés ebben tud elősegíteni rövid és hosszútávon egyaránt.

A projektről bővebb információt a www.tgaconsult.eu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

Takáts László, ügyvezető

l.takats@tgaconsult.eu, +36 70 370 7440

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés