Connect with us

technokrata

Teljes szerves széntartalom (TOC) mérés kevesebb, mint egy perc alatt

6000TOCi METTLER TOLEDO toc

Ipar

Teljes szerves széntartalom (TOC) mérés kevesebb, mint egy perc alatt

Teljes szerves széntartalom (TOC) mérés kevesebb, mint egy perc alatt

A 6000TOCi, a METTLER TOLEDO Thornton legújabb teljes szerves széntartalom-érzékelője képes tisztított vagy ultratisztított vizekben folyamatos, valós idejű méréseket végezni. A fejlett UV-oxidációs technológia gyors reakcióidőt biztosít.

A teljes szerves széntartalom folyamatos ellenőrzése kulcsfontosságú a gyógyszeripar, mikroelektronika és energiatermelői ágazatok tisztított vagy ultratisztított vizeiben található szerves szennyeződések méréséhez és szabályozásához.

A TOC-szint változásainak követéséhez folyamatos mérés szükséges. A 6000TOCi érzékelő a szerves anyag ultraibolya fénnyel történő oxidációja előtti és utáni vezetőképességi méréseket alkalmazza a TOC folyamatos, valós idejű meghatározására.

A METTLER TOLEDO UV-oxidációs technológia kevesebb, mint egy perc késleltetéssel képes a vízkör aktuális TOC-értékéről visszajelzést küldeni. Az M800 többparaméteres távadóval kombinálva a rendszer pontos TOC-mérési megoldást kínál, amely megfelel minden gyógyszerkönyvi előírásnak.

A 6000TOCi rugalmas használata lehetővé teszi, hogy a készüléket a vízrendszeren belül bárhová telepíteni lehessen, így az eredményeket megjelenítheti a mérési ponton, vagy az üzemeltetők számára elérhetőbb helyen is.

A 6000TOCi rendelkezik az intelligens szenzorkezelő (ISM®) fejlett diagnosztikai rendszerével, amely folyamatosan érzékel, továbbá értesítést küld, ha megelőző karbantartás szükséges, így segíti az üzemeltetőket, hogy a rutinkarbantartási feladatokra előre számítsanak és megtervezzék azokat.

„A 6000TOCi teljes szerves széntartalom-érzékelő rendkívül gyors, kevesebb, mint egy perces válaszidővel rendelkezik. A szakaszos mérőrendszereknek akár több mint hat percbe is telhet felmérni a víz minőségét. A 6000TOCi, ezzel szemben, folyamatos méréssel biztosít teljes képet a vízrendszer teljesítményéről” – mondja Heidi Teng, a METTLER TOLEDO Thornton termékmenedzsere.

„A kilengések akár egy pillanat alatt megtörténhetnek. Gondoljon bele, mi minden elkerülheti a figyelmét, ha csak hatpercenként történik ellenőrzés. Így, a folyamatos mérésnek köszönhetően, mindig pontosan nyomon követheti a kilengések alakulását.”

A 6000TOCi-vel kapcsolatos további információkért látogassa meg weboldalunkat!

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu