Connect with us

technokrata

Tintasugaras nyomdagép? Ilyen is van ám!

Xerox Baltoro

Ipar

Tintasugaras nyomdagép? Ilyen is van ám!

Tintasugaras nyomdagép? Ilyen is van ám!

Tintasugaras nyomtatóról biztosan mindenki olvasott már, de tintasugaras nyomdagépről? A Xerox Baltoro HF Inkjet nyomdagéppel továbbfejlesztette a tintasugaras technológiáját. A Xerox Baltoro az első olyan nyomdagép a kategóriájában, amely automatizált intelligenciát használ és valós HD felbontású képminőséget biztosít.

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro™ HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

„A Baltoro HF-et az iGen® és a High Fusion nyomdagépekben alkalmazott tintasugaras technológiák legjobb felhasználásával fejlesztettük ki. Az eredmény egy olyan úttörő platform lett, amely kiválóan használható a kereskedelmi nyomtatásban és az ofszethez hasonló magas minőséget biztosít” – mondta Tracey Koziol, alelnök, Xerox, Global Offerings. „A Baltoro HF nyomdagépet úgy terveztük, hogy folyamatosan, a felmerülő igényeknek megfelelően tudjuk majd továbbfejleszteni.”

A mostani innovációnak köszönhetően a Baltoro HF az egyetlen olyan belépő szintű tintasugaras nyomdagép, amely az automatikus intelligencia használatával optimalizálja és szinten tartja a szín- és képminőséget, valamint képes a valós idejű önkorrekcióra is. A nyomdagép automatikus intelligenciája, valamint a High Fusion festék és a Xerox High Fusion W-series tintasugaras nyomtatófejek valódi nagyfelbontású 1200 x 1200 dpi nyomat minőséget biztosítanak anélkül, hogy szükség lenne a média előkezelésére. Az előkezelési megoldások elkerülésével csökken a nyomdagép mérete, energiafogyasztása és a teljes működési költsége, miközben növekszik a termelékenység.

A Baltoro HF olyan további funkciókat is tartalmaz, amelyekkel idő takarítható meg. Nyomtatási sebességével és a kategóriájában elérhető legszélesebb nyomtatási területtel biztosítja, hogy 115 százalékkal növekedjen a termelékenység. Emellett a Xerox FreeFlow® Core automatizálja és leegyszerűsíti az időigényes nyomdai előkészítés feladatait, míg a Xerox FreeFlow Print Server lehetővé teszi új munkák hozzáadását a nyomtatási sorhoz a nyomdagép működése közben is.

További Ipar

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin