Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden félnapos coaching után ültet egy fát a Y2Y

y2y

E-Környezetvédelem

Minden félnapos coaching után ültet egy fát a Y2Y

Minden félnapos coaching után ültet egy fát a Y2Y

A modern vállalati képzés/fejlesztés úttörőjének számító Y2Y hazánkban még egyedülálló kezdeményezésbe fogott. Az már most biztos, hogy legalább 117 vörös tölggyel bővítik a Nyíradony melletti erdőt, hiszen a Telekommal való közös projektjükkel kezdték meg a faültetést.

A vállalati fejlesztéseket eddig gyakran rengeteg felesleges szemét kísérte – hívja fel a figyelmet honlapján a Y2Y. Viszont remélhetőleg az online csoportos képzés-fejlesztés kényszerű térnyerésével meghaladtuk a reprezentációs ajándékok korát.

„Online nincsenek tollak, papírtömbök, apró whateverek ajándékba, post-itek, flipchartok, nem fogynak tonnaszámra a filcek”

– fogalmaznak.

„Idén aztán március végétől átállva teljesen online-ra, ezek eltűntek az életünkből. Ha jól csináljuk, egyszer és mindenkorra. Mikor realizáltuk, mennyit spórolunk meg az életünkből azzal, hogy ezeket nem szerezzük be, nem osztjuk szét, és mint ilyen nem dobjuk be a szemétbe, na akkor jött az ötlet, hogy ha már ennyivel jót teszünk magunknak és a jövőnek, mi lenne ha rátennénk erre még egy lapáttal”

– írják.

Minden fél napos online fejlesztésük után ültetnek egy fát

A Y2Y csapata augusztusban ezért úgy döntött, hogy félnapos online képzéseik után ültetnek egy fát a PlantaTreeCocktail kezdeményezésen keresztül Nyíradony mellett. A coach csapat tagjai pedig egyből komoly felajánlással kezdenek, melynek köszönhetően 117 vöröstölgy biztosan lehetőséget kap rá, hogy részt vegyen a globális felmelegedés elleni harcban. Ugyanis a Telekom vezetőfejlesztésének online képzés-fejlesztési projektjéből ennyi fa jön ki.

Ezenfelül a Y2Y minden képzéssel/fejlesztéssel foglalkozót invitál, hogy csatlakozzon a #atierdőtök, a #mierdőnk kezdeményezéshez.

„És ha rajtunk múlik – márpedig igen – akkor akármikor is térünk vissza a tárgyalótermekbe, ezt a szokásunkat biztosan megtartjuk. Nincs toll, nincs fancy mappa, nincs céges papír. Nincs több szemét”

– zárul a bejegyzés.

További E-Környezetvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés