Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nemzetközi versenyt indít a Vodafone

E-Környezetvédelem

Nemzetközi versenyt indít a Vodafone

Nemzetközi versenyt indít a Vodafone

A verseny a környezetvédelmi innovációs ötleteket díjazza

A Vodafone Csoport bejelentette Future Changers elnevezésű, fiatal felnőtteket megcélzó nemzetközi versenyének indulását, amelynek célja a környezetet segítő legjobb, leginnovatívabb technológiai megoldások felkutatása.

A 2019. szeptember 23. és október 20. között zajló verseny kiírásában a Vodafone arra ösztönzi a pályázókat, hogy a Vodafone Future Changers weboldalán nyújtsák be az ötletüket ismertető írásos összefoglalót vagy videót.

A 10 legjobb ötletből összeállított listát egy szakmai zsűri tekinti át, a nyertes pedig lehetőséget kap arra, hogy az Imperial College Londonnal együttműködésben megvalósítsa ötletét, és 5 000 font értékű pénzjutalomban is részesül.  A nyertes részt vehet az Imperial College London három hónapos Techcelerate vagy Advanced Hackspace elnevezésű programjában, attól függően, hogy melyik bizonyul hasznosabbnak az ötlet megvalósítása szempontjából. A Vodafone Magyarország ezenfelül mentort biztosít a nyertes ötlet sikeres megvalósításának támogatásához.

Az Imperial College London vállalkozási igazgatója, Ben Mumby-Croft az alábbiakat mondta:

„Az Imperialnál minden erőnkkel arra törekszünk, hogy támogassuk a vállalkozó szellemű tehetségeket, és arra sarkalljuk a jövő generáció reformereit és úttörőit, hogy gondolkodjanak nagyban, legyenek bátrak, és érjenek el pozitív változásokat. E küldetésünk részeként örömmel támogatjuk a Future Changers programot, és izgalommal várjuk a közös munkát a nyertes ötleten.”

Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese így fogalmazott:

„A fiatalok jelentős pozitív hatást gyakorolhatnak a jövőre, és a Future Changers versennyel az a célunk, hogy megtaláljuk és támogassuk azokat a digitális úttörőket, akiknek az ötletében technológia és a környezet megóvása ötvöződik.”

További E-Környezetvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés