Connect with us

technokrata

Rövidebb válaszidő és alacsonyabb karbantartási igény oldottoxigén-méréshez

optocap oldottoxigén-érzékelő mettler toledo

Digitalizáció

Rövidebb válaszidő és alacsonyabb karbantartási igény oldottoxigén-méréshez

Rövidebb válaszidő és alacsonyabb karbantartási igény oldottoxigén-méréshez

Az optikai oldottoxigén szenzor a Thornton M800 távadóval kiegészítve nagy pontosságot, rövid válaszidőt és nagyobb stabilitást garantál az alacsony ppb szintű alkalmazások esetén.

A kiemelkedő mérési teljesítmény, az alacsony észlelési küszöb, a minimális eltolódás és a rövid válaszidő javítja az oxigénszint-figyelést. A METTLER TOLEDO saját fejlesztésű OptoCap™ érzékelője kiemelkedően pontos mérést és könnyű karbantarthatóságot biztosít elektrolitkezelési műveletek nélkül. Az oxigénszint megfigyelése rendkívül fontos az erőművi vízkémiai alkalmazások korróziójának minimalizálásában. Továbbá az OptoCap használatával nincs szükség polarizációra, ami növeli a mérőrendszer rendelkezésre állását és csökkenti az állásidőt.

Az eszköz általánosan alkalmazható az oxigénszint mérésére az erőművi vízkör kémiai felügyelete során, a generátor állórészének hűtésére, a félvezető ultratisztított víz és egyéb tisztítottvíz-kezelő rendszerek esetében, ahol kritikus az oldottoxigén-tartalom. Azonban az erőmű generátor állórészének hűtővize általában oldott hidrogént tartalmaz, amely a generátorban lévő nyomás alatt álló hidrogénközegből származik. A hidrogén megzavarja a polarográfiai oldottoxigén-érzékelőket, de nem akadályozza az optikai oldottoxigén-érzékelő működését.

A tisztított víz optikai oldottoxigén-érzékelő 33%-kal gyorsabb válaszidővel rendelkezik a versenytárs optikai modellekhez képest, továbbá hatszor gyorsabb, mint a hagyományos polarográfiai érzékelők, így a piacon elérhető leggyorsabb optikai oldottoxigén-mérést teszi lehetővé.

Az intelligens érzékelőkezelői (ISM®) technológia egyszerűsíti az optikai oldottoxigén-érzékelő eszközök kezelését a Plug and Measure egyszerű használatával. Továbbá a DLI (dinamikus élettartam jelző) és az ACT (adaptív kalibráció időzítő) megkönnyítik a karbantartást, így csökkentve a leállási időt.

További információért látogasson el a METTLER TOLEDO weboldalára: www.mt.com

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu