Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyenes programozó nyílt napok gyerekeknek országszerte

logiscool

Digitális oktatás

Ingyenes programozó nyílt napok gyerekeknek országszerte

Ingyenes programozó nyílt napok gyerekeknek országszerte

Ingyenes programozó nyílt napok országszerte

Ingyenes élményórákon próbálhatják ki a 6-18 éves gyerekek és szüleik a programozást a következő hetekben. Az ország számos pontján megszervezett nyílt napok célja, hogy népszerűsítse a programozás tanulását a fiatalok körében.

A gyerekek ma már digitális eszközökkel a kezükben nőnek fel, így fontos, hogy ne csak felhasználói, de aktív alakítói is legyenek az őket körülvevő online térnek. A 2014-ben alakult Logiscool ezt felismerve dolgozta ki saját oktatási módszerét, amely nem csak a gyerekek életkorához, de érdeklődési köréhez és tudásához is alkalmazkodik. Így a diákoknak nincs szükségük hosszas elméleti oktatásra, hiszen a gyakorlaton keresztül automatikusan megtanulják a programozáshoz szükséges gondolkodásmódot. A módszer népszerűségének titka, hogy már az első pillanattól sikerélményt ad a gyerekeknek, fejlesztve a logikai gondolkodásukat és a problémamegoldó képességüket, valamint növelve az önbizalmukat.

A következő hetekben a Logiscool iskolahálózat által szervezett élményórákon a gyerekek és szüleik egyaránt belekóstolhatnak a programozás világába. A részvétel teljesen ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A programban résztvevő iskolák listája: https://www.logiscool.com/hu/schools

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés