Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nyugi, a kódolás idén sem lett nehezebb – Már lehet jelentkezni a Vodafone Coding Camp-re!

Digitális oktatás

Nyugi, a kódolás idén sem lett nehezebb – Már lehet jelentkezni a Vodafone Coding Camp-re!

Nyugi, a kódolás idén sem lett nehezebb – Már lehet jelentkezni a Vodafone Coding Camp-re!

A Vodafone Magyarország és a KódGarázs idén is örömmel várja a 12-14 éves fiatalokat egyhetes napközis táborába, ahol a gyerekek játékos módon ismerkedhetnek meg a kódolás rejtelmeivel, és kóstolhatnak bele a digitális jövő világába.

A díjmentes programra a jelentkezés elindult, a helyek a jelentkezések beérkezési sorrendjében kerülnek kiosztásra.

codingcamp_2018_1

A Vodafone Coding Camp idén már harmadik alkalommal biztosítja a lehetőséget a fiatal korosztály számára, hogy megismerkedjenek a mobilapplikációk fejlesztési folyamataival. Az 5 napos foglalkozások alatt a gyerekek betekintést nyernek például a számoló-, rajzoló- és parkoló- applikációk fejlesztésébe, a tanulási folyamatot pedig egy saját projekttel tudják majd megkoronázni. A Vodafone fontosnak tartja az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezéseket, hiszen mire ez a generáció felnő, még a mostaninál is nagyobb szükség lesz a jó műszaki, informatikai szakemberekre.

A táborra ezen a felületen van lehetőség jelentkezni, május 15-én déli 12 óráig. Maga a tábor június 24. és 28. között lesz a Vodafone budapesti székházában, minden reggel 9 óra és délután 4 óra között. A részvételhez nincs szükség előzetes programozási ismeretekre, csak egy androidos telefonra vagy tabletre. A tábor ingyenes, és magába foglal napi három étkezést is.

Tóth Zsuzsanna, a Vodafone Magyarország HR vezérigazgató-helyettese elmondta:

„Büszke vagyok rá, hogy már harmadik éve rendezzük meg budapesti székházunkban a KódGarázzsal együttműködésben a Coding Campet, Vodafone-os kollégák és nem Vodafone-osok gyermekei számára egyaránt. Mivel ez a program a 12-14 éves korosztálynak szól, ez azt jelenti, hogy az első Coding Camp csapatból néhányan már lassan egyetemre készülnek. Remélem, sikerült megszerettetni velük a kódolást és az ICT szektor izgalmas világát választják majd.”

További Digitális oktatás

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés