Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az Eaton az iparágban elsőként alkalmaz kettős IEC és UL kiberbiztonsági tanúsítást

eaton

Adatvédelem

Az Eaton az iparágban elsőként alkalmaz kettős IEC és UL kiberbiztonsági tanúsítást

Az Eaton az iparágban elsőként alkalmaz kettős IEC és UL kiberbiztonsági tanúsítást

Az Eaton a ”Secure by design” elv mentén a lehető legnagyobb biztonságra törekedve tervezi termékeit, erre a tervezési

Az október végén megrendezésre került Cybersecurity Perspectives fórumon az Eaton energiagazdálkodási vállalat bejelentette, hogy termékfejlesztési folyamatait az iparágban elsőként nem csak az IEC (Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság), hanem az UL (Underwriters Laboratories) független globális termékbiztonsági tanúsítóintézet egyaránt tanúsítja.

Az ügyfelek a tanúsításoknak köszönhetően minden más vállalatnál jobban megbízhatnak az Eatonben, és abban, hogy az Eaton által kínált hálózatba csatlakoztatott megoldások megfelelnek az iparágban érvényes irányelveinek.

Becslések szerint 2025-re a világon csaknem 950 milliárd dollárt fognak IIoT (Industrial Internet of Things) megoldásokra költeni. A szervezetek digitális lábnyoma egyre nő, ezzel a fejlődéssel párhuzamosan elengedhetetlenné válik, hogy megvédjék rendszereik elérhetőségét, integritását és bizalmas tartalmát. Az Eaton kiberbiztonságot előtérbe helyező szemlélete elősegíti a megbízható környezetek kialakítását az egymással összekapcsolt eszközök világában, az innovációk alapköveként a kiberbiztonság teljeskörű beintegrálásával a vállalat termékfejlesztési és tervezési folyamataiba.

„A kiberbiztonság kérdését kritikus fontosságúnak kezeljük, ezért alapvető eleme kell legyen az iparban alkalmazott digitális megoldások tervezésének, megvalósításának és működésének”

– mondta Michael Regelski, az Eaton villamossági üzletágának alelnöke és technológiai igazgatója.

„Az iparágban elsőként tanúsíttatjuk folyamatainkat mind az IEC mind az UL kiberbiztonsági szabványai szerint. Ez ügyfeleink számára azt jelenti, hogy biztosak lehetnek abban, hogy a tőlünk vásárolt termékek és megoldások megfelelnek a világ két legfontosabb szabványügyi szervezete által ajánlott szabványoknak.”

A megszerzett IEC 62443-4-1 és az UL 2900-1 tanúsítványok egyaránt megerősítették, hogy a termékek és megoldások kifejlesztésére használt Eaton eljárások megfelelnek az iparági szabványoknak.

Regelski nyitotta meg az Eaton Cybersecurity Perspectives című virtuális konferenciáját, melynek nyitóelőadásának fő témája a harmadik fél általi tanúsítás és értékelés szerepe. A konferenciának része egy a globális szabványokról szóló virtuális panelbeszélgetés is, szakértői kommentárokkal, valamint az ISAGCA, az IEC és az UL vezetőinek kommentárjával. Tudjon meg többet az Eaton Cybersecurity Perspectives programjáról.

Ha többet szeretne megtudni az Eaton minőségi energiaelosztási és áramellátási megoldásairól, kérjük látogasson el a www.eaton.hu weboldalra. A legfrissebb hírekért látogasson meg minket a Twitter-en a @ETN_EMEA címen, vagy keresse fel az Eaton LinkedIn cégoldalát.

További Adatvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés