Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így lett egy magyar startupból 30 év alatt nagyvállalat

Adatvédelem

Így lett egy magyar startupból 30 év alatt nagyvállalat

Így lett egy magyar startupból 30 év alatt nagyvállalat

Büszkén ünnepelhet az ESET az idei évforduló alkalmából

Idén ünnepli 30 éves fennállását az ESET. A kiberbiztonsági vállalat a világ különböző pontjain különféle eseményekkel igyekszik megünnepelni a jubileumot, amelyek bemutatják, hogy a vállalat milyen utat járt be az elmúlt évtizedekben, és miként szeretné folytatni az innovációt és a növekedést a jövőben. Ennek egyik állomásaként az ESET hazai képviselete, a HelloWorld informatikai táborral idén is együttműködve, ezúttal egy játékkal szólítja meg a jövő generációját, akik kiemelten fontos szereplői a folyamatosan változó digitális világnak.

 

Az ESET nagy utat tett meg 1987 óta: kis startup cégként kezdte, majd a szerény kezdetek után hamar erős és stabil biztonsági vállalattá fejlődött, amely mára már 200 országban van jelen a világ minden táján. Az ESET az évek során folyamatos növekedést produkált, és pillanatnyilag a világ egyik legnagyobb magánkézben lévő IT-biztonsági vállalkozása. Az ESET jelenleg 12 fejlesztőközponttal rendelkezik, ahol szakemberei folyamatosan fejlesztik és korszerűsítik a cég biztonsági megoldásait.

„Mi erősen hiszünk abban, hogy a technológia annyira jó, amennyire a mögötte álló szakértők. Közel 1500 embert foglalkoztatunk és továbbra is vonzóak vagyunk a tehetséges, elhivatott és szenvedélyes szakemberek számára, akik nálunk szeretnék kiterjeszteni tudásukat”

– mondta Richard Marko, az ESET vezérigazgatója.

Az elmúlt 30 évben számos biztonsági problémát oldottunk meg a proaktív technológiák és a mesterséges intelligencia segítségével. A továbbiakban is az innovációra helyezzük majd a hangsúlyt, hogy a piac legjobb biztonsági megoldásaival rukkolhassunk elő.”

A lehető legjobb védelem folyamatos elérésének érdekében az ESET jelentősen kibővítette portfólióját az évek során, így a rosszindulatú programok detektálása mellett olyan új megoldások is megjelentek a vállalatnál, mint a hálózati minta elemzés, titkosítás, adatmentés, kétfaktoros azonosítás, vagy a sérülékenységek hibajavításainak központi kezelése. Az ESET, biztonsági megoldásainak folyamatos kiterjesztése által jól mutatja elkötelezett szándékát, hogy a jövőben is a lehető leghatékonyabb védelmet biztosítsa felhasználóinak.

Az ESET világszerte különböző aktivitásokkal ünnepli 30. születésnapját. A vállalat számára nagyon fontos a fiatalok támogatása, akiket az ESET a jövő innovációja kulcsának tart és folyamatosan igyekszik a biztonságtudatos felhasználói magatartás felé terelni. Ennek jegyében az ESET hazai képviselete, a Sicontact Kft. évek óta támogatja a HelloWorld informatikai tábort és ez most sincs másként. Azonban idén egy rajzverseny is kapcsolódik az eseményhez, amelynek nyereményeként 8 gyermek ingyenes részvételt nyer az idei, júniusban kezdődő táborok valamelyikére, ahol a résztvevők a játékos programozási feladatok mellett a biztonságos internethasználattal és a biztonságtudatos felhasználói viselkedés alapjaival is megismerkedhetnek.

 

A játékról további információt a kiírás weboldalán olvashatnak.

További Adatvédelem

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés