Connect with us
Hirdetés

technokrata

Okos biztonságtechnikai megoldások az igazi 21. századi védelemért

biztonságtechnikai megoldások ipar 4.0

E-gazdaság

Okos biztonságtechnikai megoldások az igazi 21. századi védelemért

Okos biztonságtechnikai megoldások az igazi 21. századi védelemért

Minden vállalatnak érdeke, hogy megvédje értékeit és tulajdonait. Az ipari területeken pedig nemcsak anyagi javakról van szó, hanem tárgyi eszközökről és egyéb nagy értékű kellékekről egyaránt. Napjaink okos innovatív megoldásai által új szintre emelhetjük vállalatunk biztonságtechnikai megoldásait, csupán ki kell használni a lehetőségeket. Milyen lehetőségeket biztosítanak az okos megoldások?

Ipar 4.0 – változó világ, változó igények és kihívások

A negyedik ipari forradalom nemcsak az automatizáció és a digitalizáció térnyerését jelenti, hanem új kihívásokat is hoz magával a biztonság területén. Az adatok védelme, a kiberbiztonság, valamint az új technológiákhoz való alkalmazkodás mind olyan területek, amelyekre kiterjedt figyelmet kell fordítani a modern vagyonvédelem kialakításakor. Ma már szinte minden eszköz és rendszer mögött szoftver és komplex IT rendszer van, így nem elégséges csak az eszközök ismerete.

Milyen vagyonvédelmi rendszerek léteznek?

Az egyik legfontosabb aspektus a beléptetés ellenőrzése és az azonosítás – aki nem tud belépni a területre nehezen okoz kárt. A hagyományos proximity kártyás rendszerek helyett ma már számos modern alternatíva áll rendelkezésre, mint például a biometrikus azonosítás, az arcfelismerés vagy az ujjnyomat alapú beléptető rendszerek. Ezek a megoldások nemcsak hatékonyabbak, de biztonságosabbak is, hiszen nem birtoklás és tudás alapú azonosításról beszélünk (mint kártya vagy PIN kód) hanem egyedi tulajdonságokról.

A B Consulting innovatív biztonságtechnikai megoldásait már több ízben díjazták, de ami még fontosabb, élesben, a gyakorlatban is bevált receptként működnek, országszerte több, mint száz helyszínen használják biometrikus eszközeinket.

Innovatív konténer megoldások, integrált beléptető rendszer

Ipari területeken gyakran szükség van olyan konténerekre, amelyek gyorsan és rugalmasan telepíthetők, valamint a lehető legnagyobb védelmet nyújtják. Ezeket a rendszereket készletről, kulcsrakészen szállítjuk így partnereinknek egy kézből tudnak tényleges megoldásokat vásárolni.

Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerünk egyszerűen kezelhető online felülettel, mobil applikációval rendelkezik, melynek következtében rugalmas és felhasználóbarát. Kiemelkedő funkciói közé tartozik, hogy integrálható HR és bérszámfejtő rendszerekkel, a meglévő beléptető rendszer eszközeit fel tudja használni és támogatja a biometrikus azonosítást. Növeli a hatékonyságot és időt takarít meg: automatikus riportálást biztosít, kiváltja a papír alapú jelenléti ívet, előkészíti a bérszámfejtésre az adatokat. További előnyei közé tartozik, hogy moduláris, teljes értékű megoldást kínál minden munkahelynek és létesítménynek, könnyen kezelhető és bővíthető, legyen szó több ezer fős vagy kisebb létszámú cégekről.

Okos távfelügyelet és parkolás

A B Guard Smart rendszer olyan korszerű távfelügyeleti megoldás, ami integrált vagyonvédelmi funkciókkal rendelkezik, felkészült diszpécser szolgálattal karöltve. Költséghatékony alternatívát nyújt a hagyományos biztonsági őrökhöz képest, megtérülési ideje akár néhány hónap is lehet. A rendszer valós, teljes és visszakövethető biztonságot biztosít, magasabb komfortot nyújtva az integrált rendszereknek köszönhetően. A diszpécser által felügyelt rendszer intelligens módon működik, ötvözve az AI és humán együttműködését a maximális hatékonyság és biztonság érdekében.

A legújabb parkolási megoldásunk segítségével pedig könnyedén lehet nyomon követni és kezelni a parkolóhelyeket, minimalizálva ezzel a tipikus parkolással járó nehézségeket. B Parked üzletágunk nem csak teljeskörű parkolási infrastruktúrát, de szoftvert is biztosít a kezeléshez és a parkolás fizetéséhez.

Aki lemarad, kimarad – vagy még rosszabb!

Az IoT, AI és szoftverek világában, a biztonságtechnika megoldások lehetőséget adnak arra, hogy lépést tartsunk a változó igényekkel, miközben hatékonyan védjük vállalatunk értékeit és növeljük munkavállalónk hatékonyságát.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés