Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az ALD Automotive sikeresen lezárta a LeasePlan felvásárlását

E-gazdaság

Az ALD Automotive sikeresen lezárta a LeasePlan felvásárlását

Az ALD Automotive sikeresen lezárta a LeasePlan felvásárlását

Továbbá bejelenti a magyarországi vezetőségben történt változásokat

Az ALD Automotive sikeresen lezárta a világ egyik vezető flottakezelőjének és mobilitási szolgáltatójának, a LeasePlan 100%-ának felvásárlását, amely a TDR Capital konzorcium részét képezte eddig.

Ez a rendhagyó fúzió egy ugrásszerű előrelépés, mellyel az egyesült vállalat a világszerte 3.3 milliós flottájának üzemeltetése által a fenntartható mobilitás globális vezetőjévé válik. A két cég egyesített ereje lehetővé teszi, hogy kijelölje a zéró kibocsátáshoz és a digitális átálláshoz vezető utat és tovább formálja az iparági trendeket. Az új szervezet bővíteni fogja érdekeltségeit és tovább építkezik jelenlegi erősségeire, a stabil növekedés érdekében.

A felvásárlás hivatalos lezárásával az ALD Automotive és a LeasePlan Magyarországon is elindítja az egy vállalat létrehozását célzó integrációs folyamatot, a vonatkozó szabályozásoknak megfelelően.

A stratégiai fejlesztések magyarországi kivitelezésével és az újonnan létrejövő vállalat vezérigazgatói feladataival Tim Albertsen, az ALD Automotive | LeasePlan vezérigazgatója Pesti Tímeát, a LeasePlan Hungária Zrt. korábbi vezérigazgatóját bízta meg. Olena Tymofiyiva, az ALD Automotive Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója Norvégiában folytatja tevékenységét az új szervezet norvég leányvállalatának vezérigazgató helyetteseként. A bejelentett személyi változások azonnali hatállyal érvényesnek tekintendők.

Az ALD Automotive és a LeasePlan kiemelkedő tehetségeinek köréből Pesti Tímea bizonyult a legalkalmasabbnak az új szervezet magyarországi irányítására, akinek feladata a közös vállalat integrációs tervének, valamint a következő hónapok, évek növekedését célzó stratégiai fejlesztések megvalósítása.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés