Connect with us
Hirdetés

technokrata

Dubai stabil és biztonságos gazdasági környezetet kínál a nyugati bankvilág nehézségeivel szemben

Szabó Kinga BEACON AL MANAL dubai

E-gazdaság

Dubai stabil és biztonságos gazdasági környezetet kínál a nyugati bankvilág nehézségeivel szemben

Dubai stabil és biztonságos gazdasági környezetet kínál a nyugati bankvilág nehézségeivel szemben

Egyre több befektető és vállalkozó tesz lépéseket a céges és a magánvagyona védelme érdekében.

Az amerikai székhelyű Silicon Valley Bank és a Signature Bank közelmúltbeli összeomlása, valamint a svájci Credit Suisse likviditási problémái miatt a globális bankrendszer jelentős feszültséggel néz szembe, ami Európa-szerte növekvő aggodalomhoz vezetett. Ezek az események rávilágítottak az európai bankszektor sebezhetőségére. Egy ilyen helyzetben egyre többen fontolgatják, hogy körültekintő lépéseket tesznek vállalkozásuk és vagyonuk védelme érdekében, amire egy dubai cégalapítás kézenfekvő megoldást jelenthet.

A globális bankrendszer instabilitása ellenére az Egyesült Arab Emírségek biztonságos menedéket nyújt a befektetők számára.

Szabó Kinga, a dubai vállalkozások alapításában jártas BEACON AL MANAL LLC alapítója és ügyvezetője szerint:

„A nyugati bankvilágban tapasztalható zavarokkal ellentétben az Egyesült Arab Emírségek stabil és biztonságos környezetet kínál a magyar befektetők számára. A biztos politikai környezet, az erős gazdaság és a fejlett infrastruktúra hozzájárul a régió stabilitásához. A magas életszínvonal, a világszínvonalú egészségügyi és oktatási rendszer, valamint a Nyugat-Európához képest kedvezőbb megélhetési költségek vonzó célponttá teszik Dubait a magánszemélyek és a vállalkozások számára egyaránt.”

A pénzügyi változások okozta bizonytalanság közepette elengedhetetlen, hogy nyugodtak maradjunk, és jól átgondolt, körültekintő lépéseket tegyünk a személyes és az üzleti vagyon védelme érdekében. A közel-keleti lehetőségek feltárása ígéretes alternatíva lehet a stabil gazdasági és pénzügyi környezetet keresők számára.

„Az Egyesült Arab Emírségek ösztönzi a külföldi befektetéseket. Különböző szabadkereskedelmi övezeteket hozott létre, amelyek adókedvezményeket és egyéb pénzügyi előnyöket biztosítanak a külföldi vállalkozások számára az országban”

– mutat rá a dubai cégalapítás előnyeire az Abu Dhabi, illetve a Dubai Kereskedelmi Kamara és a UN Women tagjaként, valamint az Emirates Business Club alapítójaként is ismert üzletasszony.

Szabó Kinga BEACON AL MANAL dubai

Szabó Kinga a BEACON AL MANAL alapítója és ügyvezetője

Páratlan vagyonvédelem és magas életszínvonal Dubaiban

Dubai számos kényelmi szolgáltatást kínál, beleértve a világszínvonalú egészségügyi ellátást és oktatást, a nyugat-európai országokhoz képest alacsonyabb költségek mellett. A magas életszínvonalat tovább fokozza, hogy az országban kivételesen erős a magántulajdonhoz való jog.

„Az Egyesült Arab Emírségekben az erős iszlám tulajdonjog és a szigorú öröklési szabályok, valamint a bankoktól való pénzkövetelés elévülésének hiánya biztosítják a magánvagyon védelmét. Ez elősegíti az országon belül a magasabb etikai normák érvényesülését, ami tovább fokozza a vagyonvédelmet”

– tette hozzá a dubai vállalkozásalapítási szakértő.

A stabil politikai környezet, a virágzó gazdaság, a külföldi befektetésekkel szembeni befogadó hozzáállás és a tulajdonjog erős védelme révén az Egyesült Arab Emírségek biztonságos menedéket kínál a nemzetközi befektetések számára. Ha betekintést szeretne nyerni azon vállalkozók tapasztalataiba, akik a Beacon szakértői segítségével 6-8 hét alatt sikeresen alapítottak vállalkozást Dubaiban, fedezze fel a Beacon YouTube-csatornáján megosztott sikertörténeteket.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés