Connect with us

technokrata

Új kereskedelmi vezető a CETIN Csoportnál

cetin

E-gazdaság

Új kereskedelmi vezető a CETIN Csoportnál

Új kereskedelmi vezető a CETIN Csoportnál

A közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője, a CETIN Csoport új kereskedelmi vezérigazgató-helyettessel erősíti vezetői csapatát.

A távközlési ágazatban több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező Erhan Kilic márciusban csatlakozott a vállalathoz.

Új pozíciójában Erhan Kilic felügyeli a CETIN Csoporthoz tartozó valamennyi vállalat – így a független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. – kereskedelmi tevékenységét.

Erhan Kilic a törökországi Nortel Networksnél, majd a Turk Telekom mobilszolgáltató részlegénél, az Ariánál kezdte pályafutását. Később az Alcatel-Lucent/NOKIA Bell európai központjában, Belgiumban dolgozott. Az elmúlt négy évben a NOKIA vezetékes hálózatáért felelt Dél-, Közép- és Kelet-Európában, illetve a Független Államok Közössége országaiban.

Erhan Kilic Gentben a Vlerick Business Schoolban Executive MBA diplomát, Isztambulban, a Yildiz Műszaki Egyetemen pedig elektronikai és távközlési mérnöki diplomát szerzett.

 „Erhan Kilic tapasztalt szakember, aki megerősíti pozícióinkat a mobil- és internetszolgáltatók kulcsfontosságú technológiai partnereként, és továbbfejleszti üzleti lehetőségeinket a komplex szélessávú szolgáltatások dinamikusan fejlődő területén”

– mondta Juraj Šedivý, a CETIN Csoport vezérigazgatója és igazgatótanácsi tagja.

„Izgalommal várom az új kihívásokat Közép-Európában.”

– mondta Erhan Kilic.

“A CETIN-csoport valamennyi piacán folyamatban vagy tervben van a mobilhálózatok 5G-korszerűsítése. A nagy sebességű vezetékes és vezeték nélküli megoldások kombinációja a digitális szolgáltatások új generációjának elterjedését teszi lehetővé a fogyasztói és az üzleti szegmensek számára egyaránt.”


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu