Connect with us

technokrata

Rangos elismerésben részesült az UniCredit

unicredit

E-gazdaság

Rangos elismerésben részesült az UniCredit

Rangos elismerésben részesült az UniCredit

Az UniCredit elnyerte “Az ügyfeleknek biztosított legjobb globális kereskedelemfinanszírozási szolgáltatás” és a “Közép- és kelet-európai piacvezető kereskedelemfinanszírozási bank” címet az Euromoney kereskedelemfinanszírozási felmérésén

Ügyfeleink szavazatainak köszönhetően az UniCredit továbbra is az első helyen áll a globális ügyfélkiszolgálás, valamint a közép- és kelet-európai piacvezető pozíció tekintetében az Euromoney Trade Finance 2023-as felmérésében.

A bankot 10 országos és regionális kategóriában ismerték el vezető kereskedelmi finanszírozási szolgáltatónak, köztük a „Legjobb szolgáltatás”, a „Globális és piacvezető”, valamint a „Közép- és kelet-európai” kategóriában.

Az idei Euromoney Trade Finance felmérés eredményei ismét megerősítették, hogy az UniCredit a kereskedelemfinanszírozás vezető szereplője Európában: a bank 22 díjat kapott különböző kategóriákban és országokban.

Az immár 12. éve zajló felmérés mintegy 12 000 vállalattól és pénzintézettől kapott visszajelzést gyűjt össze, és meggyőző bizonyítékot szolgáltat az UniCredit által kínált megoldásokról, a piacvezető ügyfélkiszolgálásról és a piacok mélyreható ismeretéről.

Az eredmények két fő kategóriában adnak képet a bankokról: a „Legjobb szolgáltatás” cím az ügyfélkiszolgálás színvonalát méri, a „Piacvezető” pedig a piaci térnyerés, illetve az üzleti és forgalmi adatok százalékainak egybevetésével állít fel egy összesített sorrendet a legjobb kereskedelemfinanszírozási bankok között.

A „Legjobb szolgáltatás” tekintetében az UniCredit újabb évben tartotta meg a globális elsőségét, emellett pedig a „Közép- és Kelet-Európa kategóriában” (CEE) is sikert aratott – Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia és Szlovákia –, és ugyanebben a kategóriában először lett első Bulgáriában. Mindez az UniCredit kivételes ügyfélkiszolgálását jelzi a különböző piacokon.

Az UniCredit a „Piacvezető” kategóriában is rendkívül sikeres volt, a közép- és kelet-európai régióban további tíz ország – Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Csehország, Horvátország, Magyarország, Olaszország, Románia, Szerbia és Szlovákia – mellett a közép- és kelet-európai régió első helyét szerezte meg, és Bulgáriában is győzedelmeskedett.

Az elismeréssel kapcsolatban Luca Corsini, a Global Transactions & Payments vezetője elmondta:

„Az elmúlt 12 hónap új kihívások hullámát hozta a kereskedelemfinanszírozási ágazat számára. Erre válaszul megdupláztuk az ügyfelekkel való partnerségek számát, miközben tovább finomítottuk digitális megoldásainkat. Nagyszerű látni, hogy ezek az erőfeszítések újabb erős eredményekben tükröződnek.”

Albert Hulshof, az UniCredit Bank Vállalati divíziójának vezetője hozzátette:

„Megtiszteltetés számunkra, hogy mind Közép- és Kelet-Európában, mind Magyarországon ügyfeleink évek óta nekünk ítélik ezt a neves díjat bizalmuk és elégedettségük jeleként. Bankunk továbbra is professzionális kereskedelemfinanszírozási szolgáltatásokkal támogatja partnerei kereskedelmi tevékenységét. Arra törekszünk, hogy folyamatosan magas szintű szakértelemmel és elhivatottsággal nyújtsuk ügyfeleink igényeire szabott, piacvezető szolgáltatásainkat és innovatív termékeinket.”

Az Euromoney Trade Finance felmérése az UniCredit kereskedelemfinanszírozási platformjának egyre növekvő sikereit gyarapítja. Ahogyan az Euromoney 2022-es, Nyugat-Európa legjobb tranzakciós szolgáltatásokkal foglalkozó bankjának és Közép-Kelet-Európa legjobb tranzakciós szolgáltatásokkal foglalkozó bankjának járó elismerése, valamint a Global Finance 2023-as, Nyugat-Európa, Horvátország és Bosznia-Hercegovina legjobb kereskedelemfinanszírozási bankjának járó elismerése is.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-gazdaság

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés