Connect with us
Hirdetés

technokrata

A Continental a legvonzóbb munkahely a szoftverfejlesztők számára Magyarországon

E-gazdaság

A Continental a legvonzóbb munkahely a szoftverfejlesztők számára Magyarországon

A Continental a legvonzóbb munkahely a szoftverfejlesztők számára Magyarországon

A Continental technológiai vállalat kiemelt célja a balesetmentes jövő megvalósítása, szem előtt tartva a fenntarthatóságot.

Csúcstechnológiás megoldásaikkal teszik lehetővé, hogy munkatársaik a leginnovatívabb fejlesztésekkel hozzák közelebb életünkhöz ezt a víziót, amely az Universum legutóbbi kutatása szerint a munkavállalók számára is kiemelt fontosságú. A felmérésből kiderült, hogy hazánkban a szoftverfejlesztők a Continentalt tartják a legvonzóbb munkahelynek.

Az Universum, az employer branding, azaz a munkáltatói márkaépítés egy meghatározó „think tank” ügynökségeként 39 000 főt kérdezett meg arról, hogy mi jelenti a vállalatok legfőbb vonzerejét 2022-ben a munkahelyek kiválasztása során. A hazánkban is elvégzett nem reprezentatív kutatásban szereplő résztvevők válaszai alapján a Continental első helyre került a szoftverfejlesztők körében. A megkérdezett junior és több év tapasztalattal rendelkező medior és szenior szakemberek leginkább ismertsége és az iparágban betöltött vezető szerepe miatt preferálják a céget, továbbá kiváló munkáltatói híre miatt is vonzó választásnak tartják. Ezenfelül az innováció és a fizetés, valamint a kedvező juttatási csomagok azok a szempontok, amelyekért az előkelő első helyre került a vállalat a válaszadók listáján.

Milyen feladatokon dolgozhatnak a szoftverfejlesztők a magyarországi Continental vállalatoknál?

Az érzékelés, tervezés és cselekvés folyamatának alkalmazásával fejleszt a technológiai vállalat olyan megoldásokat, melyek segítik a mobilitás résztvevőit a nem kívánt közlekedési helyzetek elkerülésében.

A Continental több mint 151 évre visszamutató vállalati értékei mellett a mindenkori munkaerő és a piac igényeit is folyamatosan vizsgálja, hogy megfeleljen a munkakeresők elvárásainak, és olyan vállalati légkört teremtsen, amely vonzó lehet akár a felsőoktatásból a munkaerőpiacra frissen kikerülők vagy már több éves tapasztalattal rendelkezők számára is. Hazánkban a Continental folyamatosan keresi a legkiválóbb szoftverfejlesztő szakembereket, akik munkájukkal a budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központban, a frissen átadott Alkalmazásfejlesztési Központban, továbbá a veszprémi fejlesztőközpontban és a járműipari tesztpályán járulhatnak hozzá, hogy napról napra biztonságosabbá és fenntarthatóbbá váljon a jövő mobilitása. A szakemberek azokon a kiemelkedően biztonságos és megfizethető vezetéstámogató és automatizált járművezető megoldásokon dolgoznak, amelyeket a Continental autógyártó partnerei világszerte használhatnak.

A Continental több mint 190 000 embert foglalkoztat a világ 58 országában, akik mindent megtesznek az intelligens, hálózatszintű mobilitás biztosítása érdekében – mindezt biztonságosan, felhasználóbarát módon, fenntarthatóan és tisztán. Ezek az emberek szenvedélyesen megosztják egymással ötleteiket, új termékeket alkotnak, serkentik a változást és kezdeményezőkészek céljaik elérése érdekében. Telephelyeken és országokon átívelően dolgoznak együtt, hogy úttörő projekteket juttassanak célba. Magyarországon a Continental csoport mindhárom üzleti szektorával jelen van, úgymint az autóipari szektor, a gumiabroncs és az ipari megoldásokat szállító ContiTech. Hazai vállalatai tevékenységet folytatnak Budapesten, Budaörsön, Makón, Nyíregyházán, Szegeden, Vácon és Veszprémben.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés