Connect with us

technokrata

Pénzügyi befektető a TC2-nél

tc2

E-gazdaság

Pénzügyi befektető a TC2-nél

Pénzügyi befektető a TC2-nél

Az Alpac Capital SCR SA, az East-West Venture Capital Fund (EWVC) alapkezelője 2 millió eurót fektetett be a TC2-be, ami újabb mérföldkövet jelent a gyorsan növekvő, AWS (Amazon Web Services) felhőinformatikára szakosodott cég életében. Az Alpac Capital által kezelt EWVC alap olyan digitális kis- és középvállalatokba fektet be, amelyek jelentős nemzetközi növekedési potenciállal rendelkeznek és az ismétlődő, rendszeres bevételt generáló üzleti modellek megoldásainak fejlesztésére összpontosítanak.

A TC2 egy nagyszerű és összetartó csapatra építve – 2016-os indulása óta – hatalmas fejlődést ért el az AWS szolgáltatásokkal kapcsolatos kompetenciák elsajátításában, fejlesztésében. A hazai alapítású vállalat 2019-ben elsőként érte el az egyik legmagasabb szakmai szintet, az AWS Advanced Consulting partneri rangot és jelenleg is az AWS egyik kiemelt partnere a kelet-közép-európai régióban. És ez még csak a kezdet: a TC2 céljai között szerepel, hogy felhőszakértelmére építve a régión túl is bővítse nemzetközi jelenlétét.

„Amikor megkeresett bennünket az Alpac Capital, egy nagyon érdekes csapat képe rajzolódott ki előttünk: a VC és a szakmai befektető egyfajta keveréke. A tőkeemelésen túl közös munkát, közös fejlesztést és üzleti kapcsolatrendszert kínáltak részünkre. Ezzel lehetőségünk nyílik szakmai stábunk további fejlesztésére, illetve olyan nemzetközi- és hazai üzleti lehetőségek megcélzására, amelyekhez további szervezeti növekedés szükséges. Az Alpac Capital-lal közös munkában kívánjuk fejleszteni többek között az ügyfeleink gépi tanulással, mesterséges intelligenciával kapcsolatos adatvezérelt működését; a vállalati SAP rendszerek lényegesen hatékonyabb és olcsóbb üzemének AWS platformon történő megvalósítását; és az AWS alapú alkalmazás-fejlesztést isKiemelkedő sikernek értékeljük, hogy az Alpac Capital befektetési bizalmat szavazott a TC2 részére, validálva ezzel eddigi munkánk értékét és a fejlődési, növekedési képességünket.”

Révész Róbert, a TC2 társalapítója.

További információ a TC2-ről: www.tc2.hu

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

TE Connectivity
casio

SmartWatch

A motorsportok szerelmeseinek szánták ezeket az órákat

2022. augusztus 4. csütörtök
mobilfox

Kütyük

Teljesen megújult a Mobilfox

2022. augusztus 2. kedd
tag heuer

SmartWatch

Együttműködik a Netflix és a TAG Heuer

2022. augusztus 1. hétfő
képernyő

Kütyük

Extrém magas monitor segíthet a gerincbántalmakon

2022. július 29. péntek

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu