Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennyit keres Zsozeatya az energiaitalából, amiért zálogba tette a házát

zsozeatya

E-gazdaság

Ennyit keres Zsozeatya az energiaitalából, amiért zálogba tette a házát

Ennyit keres Zsozeatya az energiaitalából, amiért zálogba tette a házát

Az InfluenceAIR Podcast legújabb adásának vendége Zsozeatya volt, aki többek között mesélt a némi félelemmel vegyes érzéseket kiváltó bevételcsökkenésének okáról, a mögötte álló csapatáról, sőt, fia streamer jövőjéről is.

Az egyik legnépszerűbb magyar szórakoztató gamer, Zsozeatya nem az átlagos streamerek útját választotta. Amellett, hogy napi szinten játszik videójátékokkal, podcast adása is van – melyeket egyedi és szókimondó humorával fűszerez meg -, létrehozta saját energiaital márkáját, és megnyitotta Budapest, szórakozás szempontjából frekventált környékén, a nagykörúton bárját is.

Zsozeatya 2013-ban kezdte YouTube-s karrierjét, megjárta a legnagyobb streaming platformot is (Twitch), majd a Facebook Gaming egy visszautasíthatatlan ajánlattal átcsábította a streamert. Sokan úgy hiszik, ő bizony már milliárdos, de Zsozeatya ezt csak nevetve cáfolja:

„A kocsma, ami most nyílt, egy új vállalkozás, tehát oda be is lehet írni egy nagy nullát. Az energiaitalból is jön be – de itt a humán, gyártási, csomagolási költség végére az ár 5 százaléka marad meg – a bevétel 95 százaléka a streamingből van.”

Az a bevétel, ami a brandből származik, nem csupán Zsozeatya pénztárcáját gyarapítja, hiszen tíz ember dolgozik vele. Épp ezért érinti rendkívül rosszul, hogy kivonul a Facebook Gaming, így a teljes bevételének felétől fog elesni. Nem kell azonban aggódnia a rajongóknak:

„Kicsit félünk ugyan, de pozitívan gondolok a jövőre, vannak új ötleteink, új dolgok, amiket csinálni fogunk”

– mondta Zsozeatya a tőle megszokott magabiztossággal.

Amennyiben szeretnél többet tudni egy, a meglévő márkáktól független energiaital-vállalkozás beindításáról – ami miatt Zsozeatya jelzáloghitelt vett fel a házára -, vagy érdekel, miként vélekedik a hazai közönségkedvenc arról, ha valaki túl fiatalon válik ismerté az online térben – kitérve itt fiára -, akkor nézd meg a teljes adást:

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés