Connect with us

technokrata

A Honor stratégiai együttműködést jelentett be a Microsofttal

stratégiai

E-gazdaság

A Honor stratégiai együttműködést jelentett be a Microsofttal

A Honor stratégiai együttműködést jelentett be a Microsofttal

A HONOR, az intelligens eszközök egyik vezető globális szállítója a sencseni székhelyén rendezett aláírási ünnepségen bejelentette, hogy bővíti stratégiai partnerségét a Microsofttal. Ennek megfelelően a HONOR és a Microsoft szorosan együttműködik majd az úttörő AI megoldások és eszközök fejlesztése, valamint további előremutató technológiai stratégiák megvalósítása érdekében, ezzel hozzájárulva a HONOR “1+8+N” stratégiájának támogatására világszerte. A HONOR bejelentette a HONOR MagicBook V 14 bevezetését is, amely a világ egyik első olyan laptopja, amely a Microsoft Windows 11 operációs rendszerrel előtelepítve érkezik.

George Zhao, a HONOR Device Co., Ltd. vezérigazgatója az aláírási ceremónián elmondta:

„A HONOR elkötelezett a fogyasztóközpontú megközelítés mellett, és a felhasználók számára a legjobb termékeket fejleszti. A nyitottságba, az együttműködésbe és az innovációba vetett erős hitünk által vezérelve közösen dolgozunk globális beszállítói lánc partnereinkkel, hogy technológiai tudásunkkal, piaci ismereteinkkel és K+F innovációinkkal világszínvonalú termékélményt teremtsünk. A HONOR és a Microsoft együttműködése tovább erősíti stratégiai partnerkapcsolatainkat, melynek köszönhetően olyan megoldások jöhetnek létre, amelyek a különböző szoftver- és hardvertechnológiákat magukba foglalva a felhasználók különböző igényeit is képesek kiszolgálni. Biztosak vagyunk abban, hogy a HONOR és a Microsoft együtt képes a különböző fogyasztói eszközök és rendszerek különféle felhasználói igényeknek megfelelő összehangolására, ezzel megteremtve egy új, mindenki számára elérhető intelligens világot.”

Dr. Hou Yang, a Microsoft GCR vállalati alelnöke és elnök-vezérigazgatója hozzátette:

„Napjainkban a világ minden részén és az élet minden területén felgyorsult a digitális átalakulás. A hibrid munka és a mindennapjainkat behálózó intelligens technológiák térhódításával az ügyfelek nagyobb kényelmet, biztonságot és gyorsabb, minőségibb interakciót várnak el mobil számítástechnikai eszközeiktől, rendszereiktől és alkalmazásaiktól, legyen szó a munkahelyükről, vagy akár az otthonukról. A Microsoft reméli, hogy a HONOR-ral való stratégiai együttműködés folyamatos elmélyítésével és bővítésével felgyorsíthatja az intelligens integrált szoftver- és hardver fejlesztést, hogy még gazdagabb élményeket nyújtson a fogyasztóknak, továbbá hogy a Microsoft Azure közvetítésével az ázsiai születésű innovációkat a világ számára is elérhetővé tegye.” 

A szeptember 26-i HONOR Smart Life termékbemutatón a HONOR bemutatta a MagicBook V 14-et, amely egyike az első olyan laptopoknak, amelyek az új Windows 11 operációs rendszerrel érkeznek. A szoftver- és hardverintegráció továbbfejlesztésével, valamint a még jobb Windows 11 élmény megteremtése érdekében eszközölt fejlesztésekkel és testreszabásokkal a HONOR képes maximalizálni az új operációs rendszerben rejlő lehetőségeket.

A Microsoft, a HONOR egyik régi technológiai és üzleti partnereként, a vállalat teljes függetlenné válását követően egyike volt az első beszállítóknak, amely tovább folytatta együttműködését a céggel. A HONOR 2020 decembere óta a Windows 10-et használja hivatalos globális operációs rendszerként. A HONOR MagicBook Pro Windows 10 operációs rendszerrel van felszerelve, és a hivatalos bevezetése óta nyolc nemzetközi médium, köztük a Tech Radar, a Wired és az Expert Review is az “IFA 2020 legjobbjának” választotta. A MagicBook Pro több mint 20 piacon, köztük Kínában, Oroszországban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban, Olaszországban és Malajziában is a legkelendőbb termék volt.

A minél szélesebb felhasználói igényeket kiszolgáló ökoszisztémák által kínált hatalmas lehetőségek számos márkát vonzottak, hogy különböző megoldásokat vezessenek be a fogyasztók számára. A HONOR felismerte, hogy a fogyasztók manapság “intelligens és zökkenőmentes” technológiai megoldásokat várnak el életük minden területén – legyen szó munkáról, szórakozásról, vagy akár utazásról. Ezt hivatott megvalósítani a vállalat “1+8+N” stratégiája, melynek értelmében olyan termékeket fejleszt, amelyek a felhasználók mindennapi életét segítik, azáltal, hogy lehetővé teszik számukra az integrált és zökkenőmentes élményt egy olyan platform segítségével, melynek középpontjában az AI és az okostelefonok állnak, és amelyhez olyan egyéb termékeket fejlesztenek, mint a notebookok, intelligens képernyők, tabletek, viselhető eszközök, TW Stereo fejhallgatók és routerek.

A HONOR a Microsoft cloud computing és AI technológiáját integrálja termékeibe és szolgáltatásaiba, például a YOYO intelligens asszisztensébe, együttműködési eszközeibe, AI utazási asszisztensébe, segédprogramjaiba és fordítási szolgáltatásaiba. Ennek eredményeképp az okostelefonok, laptopok, táblagépek, intelligens képernyők, viselhető és zenehallgatásra szolgáló eszközök felhasználói egy gazdagabb és intelligensebb AI-élményben részesülhetnek.

A jövőben mind a HONOR, mind a Microsoft folytatja a Windows és az Android integrációjának további lehetőségeinek feltárását, hogy még több felhasználói élethelyzetre optimalizálhassa a termékek által nyújtott élményt – legyen szó munkahelyi vagy akár otthoni szituációkról.

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu