Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pofonegyszerű hirdetésvásárlás a hazai adtech startup segítségével

DisplayNOW hirdetési rendszer

E-gazdaság

Pofonegyszerű hirdetésvásárlás a hazai adtech startup segítségével

Pofonegyszerű hirdetésvásárlás a hazai adtech startup segítségével

Minden marketinges és cégvezető tudja, hogy a márkaépítés fontos. A DisplayNOW hirdetési webshop azért jött létre, hogy a cégek építhessék a márkájukat, és így értékesítésük is hatékonyabb, eredményesebb legyen.

A DisplayNOW.net egy speciális webshop, mellyel egyszerűen, néhány kattintással vásárolhatók hirdetési kampányok. Az új platform a hazai prémiumkiadványok felületein kínál olyan hirdetési lehetőségeket, amelyek segítenek a cégeknek, hogy piacaikat bővítsék, termékeiket sikeresebben, nagyobb volumenben tudják értékesíteni.

Egyre nő azoknak a száma, akik nem tudnak tovább növekedni az eddigi eszközeikkel, sokaknak megdrágult a hirdetések ára, vagy romlott azok hatékonysága. A hirdetési webshop azokat a sikeres hazai vállalkozásokat célozza meg, akik a már kipróbált Google- és Facebook-hirdetési eszközeiken túl további hirdetési megoldásokkal szeretnék fejleszteni marketing eszköztárukat.

DisplayNOW hirdetési rendszer

A DisplayNOW.net oldalán jelenleg negyven online médium több mint százötven hirdetési csomagja érhető el. Ez a szám folyamatosan bővül, valamint a klasszikus displaymegoldásokon túl például podcastcsomagok és egyedi hirdetési megoldások is elérhetők a platformon.

Márkaépítés nélkül nem elég hatékony az értékesítés. A segített konverziós Google Analytics adatok alátámasztják, hogy a displayhirdetés és az értékesítési hirdetés összességében jobban teljesít, mint ha csak értékesítési hirdetést futtatnánk. De ez logikus, hiszen 1+1 mindig több mint az 1+0.

Ezért akarnak a kkv-k több lábon állni

Alig telik el hét, hogy ne lehetne hallani letiltott hirdetési fiókokról, oldalakról. Egyre többen gondolják úgy, hogy ha Donald Trump, az USA elnöke elveszthette a Facebook-oldalát, akkor velük is megtörténhet.

Ezért akar egyre több cég több lábon állni hirdetési szempontból is, hogy több platform biztosítsa a bevételüket. A DisplayNOW.net segítségével már ötvenezer forinttól lehet kampányt indítani prémiumkiadványok felületein, akár zónaszintű targettel.

DisplayNOW hirdetési rendszer

A platform használata teljes kontrollt tesz a kkv-hirdetők kezébe. Az eredmények Google Analytics segítségével mérhetők közvetlen UTM-paraméterezéssel, közvetetten segített konverziós adatokkal, vagy az organikus forgalmi adatokon keresztül, valamint akár URL-rövidítő használatával is.

A DisplayNOW felületén vásárolt kampányok statisztikája (Gemius-adatok) pedig már az indulás pillanatától elérhető és ellenőrizhető a felületen is, saját kampányaink eredményei egyszerűen értékelhetők és összehasonlíthatók lesznek.

Az új hirdetési webshop felfedezéséhez látogasson el a www.displaynow.net weboldalra. Hírlevélre feliratkozó hirdetőknek most extra 50 ezer forint értékű hirdetési felület jár ajándékba!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés