Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közösségi finanszírozási siker révén épülhet vöröspanda-kifutó a Pécsi Állatkertben

pécsi

E-gazdaság

Közösségi finanszírozási siker révén épülhet vöröspanda-kifutó a Pécsi Állatkertben

Közösségi finanszírozási siker révén épülhet vöröspanda-kifutó a Pécsi Állatkertben

Sikeresen zárja ma közösségi finanszírozási kampányát a Pécsi Állatkert!

Az alapításának 60. évfordulóját ünneplő Pécsi Állatkert az első magyar állatkerti kampányt azzal a céllal indította, hogy az ősszel érkező vörös panda ikerpár kifutóját megépíthesse.

A Pécsi Állatkert kampányának sikere mögött kitartó munka áll: a vezetőség a kampány ideje alatt folyamatosan kommunikálta kampányának fontosságát a közösségi médiában, online eseményeken, sajtóközleményekkel, különleges akciókat hirdetett meg az érdeklődés fokozása érdekében, és helyi híres embereket, például válogatott focistákat szervezett be a kampány fontosságának kommunikálására. Ügyvezető igazgatójuk, Siptár Dávid teljes mellszélességgel képviselte ügyüket.

A kampány közel 60 támogatója közel 2,5 millió Ft-tal járult hozzá a pandakifutó megépítéséhez. Volt olyan magánszemély, aki több, mint százezer forinttal támogatta a kampányt a Tőkeportál platformján. Két cég is csatlakozott a támogatásával. A két legnagyobb összegű támogató névadási jogot is kapott.

A Tőkeportál Zrt. által létrehozott Tokeportal.hu az első hazai részvénycélú közösségi finanszírozási platform, befektetési lehetőségeket bemutató piactér. Célja a világszerte virágzó közösségi finanszírozási kultúra hazai megteremtése. A Tőkeportál nem szabályozott piac, nem kezel vagyont, de elősegíti a közvetlen és hatékony tőke- és ügyfélszerzési lehetőséget. A közösségi finanszírozási kampány nagyszerű lehetőség arra, hogy a befektetőből vásárló, a vásárlóból befektető legyen.

A platformon közzétett, 45–60 napos kampányban bemutatott pár perces videó és a szöveges anyagok bemutatják a vállalkozást, amelynek alapítóitól a kampány során minden felhasználó kérdezhet. Az online kampány széleskörű elérést és marketinglehetőséget biztosít a kezdő, kis- és középvállalkozásoknak, amik jellemzően 30–300 millió forint tőkét keresnek.

Befektetéseddel vagy támogatásoddal Te is járulj hozzá a Tőkeportálon futó kampányok sikeréhez!

Az IDA befektetés-célú kampányának célja az egyedülálló étrend-kiegészítő tanácsadó alkalmazásának továbbfejlesztése. A női alapítású startup a világon elsőként hívja fel a figyelmet a temérdek étrend-kiegészítő termék közti helyes választás fontosságára.

A Potzak célja, hogy az édesanyák legkedveltebb megoldása legyen a szülés után gyakran előforduló szétnyílt hasizom kezelésére. A Potzak csapata által kifejlesztett otthon alkalmazható speciális gyakorlatsor az első a világon, amellyel a műtét elkerülhető, és az édesanyák fittségét és jó közérzetét biztosítja.

A magánholdipar magyar úttörője, a Puli Space Technologies nemrég megnyerte a NASA „Drágám, összepréseltem a NASA hasznos terhét” című versenyét.
A díjnyertes űrtechnológiai vállalkozás közösségi finanszírozási kampányával az Aranycsapatnak kíván egyedülálló, örök emléket állítani a Holdon és a Földön egyaránt.

A Budapest szívében, a Parlamenttel szemben horgonyzó, páratlan panorámájú veterán hajón, a TRIP fedélzetén alakult meg az első magyar-nemzetközi WebSzínház. A WebSzínházat a járvány hívta életre: a korlátozó intézkedések bevezetése után a TRIP azonnal megalapította az Első Magyar Karanténszínházat, amelynek előadásait már több mint 100 millióan tekintették meg a világ 48 országából.

Magács László, a WebSzínház rendező-igazgatója és a TRIP csapata az első magyar közösségi finanszírozású színházi kampányt azzal a céllal indították, hogy a tartalomgyártás és közvetítés költségeit fedezzék.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés