Connect with us

Hirdetés

technokrata

Folyamatos a Vivre növekedése

vivre

E-gazdaság

Folyamatos a Vivre növekedése

Folyamatos a Vivre növekedése

A 8 éve elindult Vivre mára Kelet- és Közép-Európa vezető lakberendezési és dekorációs áruházává vált. A folyamatosan fejlődő cég ezen idő alatt összesen több mint 200 millió eurós forgalmat bonyolított le, 9 országra terjesztette ki tevékenységét, és több mint 800 ezer fős ügyfélkört alakított ki.

A Romániából elindult Vivre az anyaországában, Magyarországon, Bulgáriában és Horvátországban a legnépszerűbb, de emellett jelen van Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Lengyelországban és Görögországban is. A 8 év alatt a cég összesen 4,8 millió csomagot szállított ki, és fejlődését a koronavírus sem törte meg: az idei év első négy hónapja 42 százalékos növekedést mutat az előző év azonos időszakához képest.

2020 januárja és áprilisa között a Vivre-weboldalakon több mint 350 ezer rendelést adtak le a vásárlók, melyek összértéke átlépte a 22 millió eurót. Az idei fejlődés nem csupán az online vásárlás népszerűbbé válásának köszönhető, de annak is, hogy a Vivre folyamatosan fejleszti működési folyamatait és logisztikai láncolatát.

„Cégünk egy dinamikusan fejlődő és változó területen működik, így folyamatosan alkalmazkodunk ügyfeleink aktuális igényeihez. Arra törekszünk, hogy a folyamat onnantól, hogy a termék a portfóliónkban bemutatásra kerül, egészen odáig, hogy a vásárlóhoz szállítják, minél gyorsabban történhessen”

– emelte ki Monica Cadogan, a Vivre ügyvezetője.

A 8 éves évfordulója alkalmából a Vivre hűségkampánnyal készül, amelynek keretében a május 5-13. között vásárlók akár 80%-os kedvezményben részesülhetnek a bútorok, kanapék, karosszékek, otthoni textíliák, konyhai és étkezési kiegészítők, dekorációk, szőnyegek, életmód termékek és egyebek árából.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés