Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új stratégiával terjeszkedik külföldön a Delta Systems

E-gazdaság

Új stratégiával terjeszkedik külföldön a Delta Systems

Új stratégiával terjeszkedik külföldön a Delta Systems

Bemutatták a Delta Systems Kft. új, a következő öt évre vonatkozó üzleti stratégiájának alapvetéseit.

Az informatikai vállalat tevékenységének leginnovatívabb területeire – így a smart city megoldásokra, a közlekedésinformatikára és a felhőszolgáltatások – építve, az Ipar 4.0 fejlesztéseket kiemelten kezelve, a jelenlegi portfóliót bővítve válik meghatározó regionális tényezővé.

A Delta Systems július 30-án került a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Est Media Nyrt. tulajdonába, a tranzakcióval a Delta Csoport holdingcége vált az Est Media főrészvényesévé.

Az innovációban élenjáró, nemzetközileg is versenyképes céggé válik néhány éven belül a Delta Systems Kft. a vállalat új stratégiája szerint. Az üzleti ügyfeleket kiszolgáló, többek között vezetékes és vezeték nélküli hálózatokkal, felhőszolgáltatással és IoT (Internet of Things, „a dolgok internete”) termékekkel foglalkozó társaság a saját termékfejlesztésre is nagy hangsúlyt fektet a jövőben. Ezzel elsősorban az ipari digitalizáció területén jelenik majd meg, de komoly hangsúlyt kapnak a vállalatfelvásárlások és a jelenlegi szerződésportfólió bővítése is. Mindennek köszönhetően az árbevétel és a profitabilitás is várhatóan jelentősen növekedni fog.

„A Delta Csoport növekedését emeljük új szintre a tőzsdei megjelenéssel, illetve az új stratégia megvalósításával”

– nyilatkozta Csontos Zoltán, a Delta Csoport menedzsmentjének tagja.

A cégvezető hozzátette:

a vállalatcsoport olyan szerződésportfólióval és innovatív területeken szerzett egyedülálló tapasztalatokkal rendelkezik, amelyek kiváló alapot nyújtanak a további fejlődéshez és terjeszkedéshez.”

„A teljes közép-kelet-európai régióban fontos gazdaságpolitikai és vállalati célkitűzés, hogy a nemzetközi cégeknek beszállító iparvállalatok technológiai fejlesztések révén növeljék hatékonyságukat. Ebben a folyamatban veszünk részt, információtechnológiai megoldásokkal támogatni a hazai és régiós ipari szereplőket”

– mondta Papp István, az Est Media igazgatósági elnöke.

A Delta Systems Kft.-t július 30-án vásárolta fel a Budapesti Értéktőzsde Standard kategóriájában jegyzett Est Media Nyrt. A részvénykibocsátást is magába foglaló tranzakció eredményeképp a teljes mértékben magyar tulajdonú Delta Csoport vált az Est Media főrészvényesévé. A Delta Csoport több mint 260 szakképzett munkavállalóval rendelkezik, árbevétele a 2018. július 1. és 2019. június 30. közötti üzleti évben várhatóan 31,3 milliárd forintot tesz ki, amelyből a Delta Systems Kft. árbevétele mintegy 16 milliárd forint.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés