Connect with us

technokrata

A PEPCO anyacége is az Oracle Cloud platformot választotta

E-gazdaság

A PEPCO anyacége is az Oracle Cloud platformot választotta

Kép: The Register

A PEPCO anyacége is az Oracle Cloud platformot választotta

A PEPCO, a Poundland és a Dealz márkákat egyesítő Pepkor Europe vezető páneurópai kiskereskedelmi csoport az Oracle Cloudot választotta üzleti növekedésének támogatásához.

A Pepkor a családok mindennapjaihoz szükséges ruházati és általános fogyasztási termékek, mint étel, egészségügyi és kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozik Európa szerte.

Magyarországon a PEPCO kereskedelmi lánc 145 üzlettel van jelen.

“A Pepkor Europe alá tartozó márkák 14 országban több mint 2 000 üzlettel szolgálják ki a vásárlókat változatos és folyton megújuló termékkínálattal, magas minőségben. Hiszünk abban, hogy az Oracle Retail központosított és fejlett készletkezelési képességei révén nagymértékben növekszik a működési hatékonyságunk és rugalmasságunk, azáltal, hogy jobb rálátást kapunk a készleteinkre és a különbözetekre”

– mondta Andy Bond, a Pepkor Europe ügyvezetője.

“Mélyreható vizsgálódást követően az Oracle-t választottuk partnerünknek az infrastrukturális megújulásunk kulcsszereplőjeként.”

A Pepkor Europe az Oracle Retail Merchandising Cloud Service alkalmazásával egységesíti készletkezelési folyamatait, az Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud révén pedig automatizálja és korszerűsíti a pénzügyi folyamatokat a vállalat egészére nézve.

“A Pepkor Europe-nak olyan technológiai háttérre van szüksége, amely kiszolgálja az üzleti igényeit és mélyrehatóbb betekintést nyújt a működésébe, amivel magasabb fokú hatékonyságot érhet el”

mondta Mike Webster, az Oracle Retail senior alelnöke és vezérigazgatója.

“Egyedül az Oracle Retail képes végponttól végpontig terjedő megoldást nyújtani, amely a támogató pénzügyi folyamatoktól az összetettebb kereskedelmi működésig terjed és ezáltal kiszolgálja a Pepkor nemzetközi terjeszkedési igényeit. Emellett számos számviteli megközelítést, különböző pénznemek, nyelvek és jogi személyek kezelését is támogatja.”

Az Oracle Retail rövid bemutatása

Az Oracle modern platformot kínál a kereskedelmi vállalatoknak. Az Oracle olyan élvonalbeli üzleti alkalmazások, felhőszolgáltatások és hardverek teljes körű, nyílt és integrált együttesét kínálja, amelyeket eleve együttműködésre terveztek. A piacvezető divat- és élelmiszercégek, illetve szakkereskedések az Oracle megoldásaival emelik új szintre a bevált gyakorlataikat, növelik a működési hatékonyságukat, és fejlesztik tovább a vásárlói élményt. További információkért keresse fel webhelyünket a www.oracle.com/retail címen.

Az Oracle rövid bemutatása

Az Oracle Cloud az értékesítési, szolgáltatási, marketing, HR, pénzügyi, beszállítói lánc és gyártási alkalmazások teljes palettáját kínálja, valamint magas szintű automatizációt és biztonságot nyújtó második generációs felhő infrastruktúrát, melynek része az Oracle autonóm adatbázis megoldása is. Az Oracle-lel (NYSE: ORCL) kapcsolatos további információkért látogasson el az oracle.com oldalra.

A Pepkor Europe rövid bemutatása

A Pepkor Europe vállalatát 2015-ben alapították és három független kiskereskedelmi márka – PEPCO, Poundland és Dealz – tartozik hozzá. A márkák egy vertikálisan integrált, globális ellátó szerv, a PGS segítségével szolgálják ki ügyfeleiket általános fogyasztási és ruházati cikkekkel. Kiterjedt hálózatának köszönhetően a Pepkor az FMCG szektorban jelentős kedvezményekkel képes értékesíteni elismert élelmiszeripari termékeket. A PEPCO, a Poundland és a Dealz üzletei a legfejlettebb európai gazdaságokban vannak jelen. A több mint 33 000 munkavállalót foglalkoztató Pepkor Europe jelenleg 14 országban mintegy 2 473 üzlettel rendelkezik, köztük az Egyesült Királyságban, Írországban Spanyolországban, valamint Közép- és Kelet-Európa országaiban.

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

eház

Dotkom

Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása

2021. január 22. péntek
cisco

Dotkom

Webex innovációk sorát jelentette be a Cisco

2021. január 12. kedd
vodafone
drón

Dotkom

Bonyolódik a drónpilóták helyzete

2021. január 8. péntek
seo

Műszaki Magazin