Connect with us

technokrata

Három piaci rést is be fog tömni a WebEye új üzletágaival

E-gazdaság

Három piaci rést is be fog tömni a WebEye új üzletágaival

Három piaci rést is be fog tömni a WebEye új üzletágaival

Korábbi, a közúti áruszállítás széles spektrumán szerzett tapasztalatait felhasználva indította el új üzletágát a hazai járműkövetés piacvezető szereplője, a WebEye.

Az idei év őszétől már nem csak a nehéz, de a könnyű haszongépjárművek használata során felmerülő igényeket is ki tudják szolgálni a legújabb telematikai innovációkkal.

 

A legújabb kereskedelmi trendek egyértelműen kijelölik az üzleti célú közúti közlekedés jövőjét. Az online kereskedelem térnyerésével 2020-ra akár minden tizedik forintot az interneten költhetnek el a magyar fogyasztók, ez hatalmas terhet ró a szállítmányozókra. A kisteherautós, furgonos flottával rendelkező vállalkozások mellett a futárcégek, a gyártók és forgalmazók, valamint a személyszállításra szakosodott cégek is racionalizálással és innovációval próbálnak megküzdeni a piaci kihívásokkal.

Ezt ismerte fel a magyar tulajdonú, regionális piacvezető járműkövetési vállalkozás, a WebEye és indította el kifejezetten kishaszon-gépjárművekre tervezett üzleti modelljét és üzletágát, a MyWebEye-t.

“Az új marketingstratégiánknak megfelelően, erőteljesen szeretnénk nyitni a kis és közepes méretű haszongépjárművek irányába, amellyel ezt a népes, de a piacon telematikai szempontból jelenleg kevésbé kiszolgált szegmensét egyszerű, könnyen használható és gyors megtérülést biztosító szolgáltatásokkal kívánjuk megcélozni. A regionális fókuszstratégiánk alapján a Közép-Kelet Európai régió három kulcsországában (Magyarország, Románia, Lengyelország) egyszerre indítottuk el az új márkát és léptünk a piacra az új MyWebEye ajánlatokkal.”

– emelte ki Tóth Levente, a WebEye Telematics Zrt. kereskedelmi vezérigazgatóhelyettese.

Az akár több száz kamionnal rendelkező szállítmányozó cégek körében régóta elterjedtek az olyan eszközök, mint az üzemanyag-jelentés, a valós idejű járműkövetés, a flotta-kihasználtság optimalizálása, az okmányok digitális nyilvántartása, vagy a külföldi napidíjak kiszámítása. A WebEye fejlesztésének köszönhetően ezentúl a kishaszongépjármű szegmensre szabva is elérhetővé válik, hogy járműveik folyamatos kontroll alatt, a legjobb kihasználtság mellett teljesítsék feladatukat. Az „okos” logisztikai rendszerek telepítése segít a felhasználóknak a munkarend szervezésében, az útvonalak megtervezésében, üzemanyagspórolásban, az adminisztrációs és szervizköltségek csökkentésében.

Az MyWebEye újdonságértéke az online hozzáférhetőségben és az egyszerűen használható alacsony havi díjas szolgálatásban rejlik. A korábban bonyolultnak tűnő rendszerek most számos felhasználási területen, bárki számára könnyen telepíthetőek és követhetőek egy központi felületen keresztül. A már meglévő funkciókon kívül olyan, az új célcsoport igényeire szabott elemeket is beépítettek a rendszerbe, mint az üzemanyagmérés és vezetési stílus elemzés, a valós idejű járműkövetés, az adott napon meglátogatott helyszínek összegyűjtése, valamint az aktuális sofőrök követésére szolgáló kulcskiadós riportok. A teljes szolgáltatáscsomag egyelőre a magyar, a román és a lengyel fuvarozók számára elérhető.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu