Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Mastercard ismét ráerősít a fintech szektorra

E-gazdaság

A Mastercard ismét ráerősít a fintech szektorra

A Mastercard ismét ráerősít a fintech szektorra

Az Accelerate program technológiai eszközökkel és befektetéssel támogatja a fintech vállalkozásokat

A Mastercard ma jelentette be a fintech iparág fejlődését támogató Accelerate kezdeményezés elindulását. A piacvezető fizetéstechnológiai vállalat testreszabott támogatási megállapodásokat tervez a szektor szereplőivel, piaci adatokkal, szakmai és technológiai eszközökkel, befektetésekkel elősegítve ezen cégek növekedését. A már sikeresen futó Start Path programmal összehangoltan kialakított Accelerate erősíti a Mastercard elkötelezettségét a fintech közösség és az újgenerációs digitális bankok felé.

 

A programhoz csatlakozó vállalkozások terjeszkedését a Mastercard licensz szakértőkkel és ügyfélkapcsolati szakértelemmel támogatja. Emellett hozzáférést kaphatnak a vállalatuk növekedését gyorsító iparági adatokhoz és az adatelemzést segítő eszközökhöz is. A program piaci alapon biztosít erőforrásokat a stratégiai befektetésekhez, melyekkel a cégek már korai fejlődési szakaszukban is megfelelhetnek a tőkekövetelményeknek.

“Hosszú távon is szeretnénk a világ fintech vállalkozásai mellett partnerként állni és az Accelerate nevű kezdeményezésünk a következő lépést jelenti ezen az úton”

– mondta Ann Cairns a Mastercard alelnöke.

“A fintech cégek a világ egyik leggyorsabban fejlődő és legélénkebb közösségét alkotják, a Mastercard pedig elkötelezett abban, hogy segítse a további növekedésüket és felszabadítsa teljes potenciáljukat. A Mastercard több mint fél évszázados, a pénzügyi szektorban szerzett tapasztalatával egyedülálló pozícióban van ahhoz, hogy olyan platformot biztosítson, amely képes a fintech cégeket egyre ambiciózusabb növekedési terveikben segíteni.”

A Mastercard az elmúlt években több úttörő vállalkozást segített a nemzetközi márkává alakulásban, jelenleg több mint 30 feltörekvő és már régóta stabil digitális bankot támogat Európa szerte. Egyre több fogyasztó kötelezi el magát a digitális bankolás mellett és egyre magasabbak az elvárásaik is – ezt a Mastercard kutatásai is alátámasztják. A digitális banki vállalkozások és a fintech cégek számára világosak a piaci lehetőségek és a Mastercard felkészült arra, hogy segítsen ezek kiaknázásában.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés