Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017

E-gazdaság

Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017

Dögös tech trendekkel jön az idei SMART 2017

Április 5-én kerül megrendezésre a legnagyobb okos technológiával és startupokkal foglalkozó konferencia

smart-2017_500x500

Ipar 4.0, dolgok internete (IoT), adatvezérelt folyamatok, fintech, medtech, virtuális valóság (VR) és mesterséges intelligencia (AI) – divatos hívószavak, amelyek jelenleg a technológia által leginkább befolyásolt és leggyorsabb ütemben fejlődő területeket jelölik. Legyen szó globális technológiai óriásvállalatról, vagy ambíciózus, innovatív startupról, hazánkban és nemzetközi szinten is jelenleg a fenti területeken folytatják a legjelentősebb fejlesztéseket.

 

A SMART 2017 konferencián ennek megfelelően a legfrissebb magyar innovációk bemutatkozása mellett nagy multicégek vezető szakemberei is részt vesznek. Előadást tart többek között Claire Penny, a mesterséges intelligencia és gépi tanulás területén nemzetközileg vezető szerepet betöltő IBM Watson szakértője, Christopher Mattheisen a Magyar Telekom vezérigazgatója, számos hazai és nemzetközi befektető, de részt vesznek az ipar 4.0 úttörőinek számító Audi, a Saab, valamint a fintech szektor nagyvállalati és induló képviselői is.

 

Élethosszig tartó kódolás

Az informatikus képzés aktuális kérdéseit felvonultató NextGen of IT tematika a munkaerőpiacot érintő HR vonatkozású, kereslet-kínálat kérdésekre keresi a válaszokat és alkalmazható megoldásokat, ahol olyan cégek szólalnak meg, mint a Google, a McKinsey vagy az eltérő képzési modelleket szállító cégek képviselői, mint a CodeCool, a Green Fox Academy, vagy a Mosaik.

 

Hogyan közlekedik majd a jövő városlakója?

A technológiai fejlődés gyökeresen változtatja meg a közlekedést is, mely ennek megfelelően az egyik legdinamikusabban fejlődő terület jelenleg. A konferencián Vitézy Dávid (MMKM) mutatja be, hogy milyen lesz a közlekedés a jövő városában, míg Michaletzky Bálint, a GreenGo vezetője, a Budapesten közelmúltban indult autómegosztó szolgáltató eddigi tapasztalatairól számol be. Emellett előad a konferencián az egyik legígéretesebb magyar startup, az önvezető technológia területén világszinten a legnagyobb cégek által is keresett megoldást fejlesztő AImotive képviselője is, valamint a Commsignia képviselői is.

 

Rendhagyó startup „pörzsölés”

A globális vállalatok és már piacképes megoldásokat kínáló innovatív vállalkozások mellett a SMART hagyományosan teret ad a feltörekvő startupoknak is. Nem lesz ez másként idén sem, viszont a korai fázisú cégek a mostani eseményen egy teljesen új, rendhagyó formátumú „mesterkurzuson” vehetnek majd részt. Egy szakmai előválogatást követően a programra jelentkező, korai fázisban lévő startupok, személyes konzultáció keretében kapnak tanácsadást vezető szakértőktől és vállalkozóktól a startup építés szempontjából releváns témákban, úgy mint termékmenedzsment, UX, tőkebevonás, értékesítés, az üzleti modell kialakítása, vagy az agilis módszertan.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés