Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elkészült a szoftver, ami segít, hogy időben megkapd a pénzed

E-gazdaság

Elkészült a szoftver, ami segít, hogy időben megkapd a pénzed

Bemutatta legújabb rendszerét a Unit4.

Unit4 által létrehozott megoldás válasz azokra a kutatási eredményekre, amelyek jelentős “bent felejtett” dolgozói költségekről szólnak és még tavaly év végén kerültek publikálásra – a vizsgálat 9 ország 2000 munkavállalóját érintette. A felmérés kimutatta, hogy a munkavállalók legalább harmada csak hiányosan igényli vissza a munkája elvégzése során keletkező költségeit. A visszaigénylés elmulasztásának okát a munkavállalók az alábbi indokokkal magyarázták: elfelejtettek számlát kérni, vagy egyszerűen kihagytak bizonyos számlákat az elszámolásból, de többen arról panaszkodtak, hogy a vállalaton belüli elszámolás folyamata túl frusztráló és hosszadalmas számukra.

A legtöbb esetben ezek a nehézkesen működő folyamatok munkahelyi elégedetlenséget okoznak. A megkérdezett munkavállalók harmada úgy nyilatkozott, hogy a komplikált elszámolási folyamatok révén úgy érzi, hogy a munkáltatók pénzveszteséget okoznak számukra. A 9 országban végzett kutatáson alapuló becslés szerint, a vissza nem kapott költség összege akár több mint 14 billió euro is lehet évente.

nyugdijmoneypenz

A Unit4 a prediktív analíziseket a kontextuson alapuló felhasználói élménnyel illetve automatizációs elemekkel párosította és olyan önirányító elszámoló rendszert hozott létre, amely segítségével a munkavállalóknak elég lefényképezniük és/vagy emailen elküldeniük a számláikat, a rendszer maga képes a további adminisztrációs feladatokat elvégezni.

  • A feltöltött költségek bármilyen eszközzel (mobiltelefon, laptop, asztali számítógép) egyetlen kattintással kategorizálásra kerülnek és készen állnak az elfogadásra
  • A számlák releváns információit a Unit4 Receipt Recognition Service felismeri, így automatikusan kategorizálásra kerülnek valamint hozzáadódnak a megfelelő költségriporthoz
  • A Google maps integrációja segíti a kilométerköltségek elszámolását. A meglévő kilométereket a rendszer automatikusan kiszámolja, így a felhasználó azonnal tudja, hogy mekkora összeget igényelhet vissza
  • Az új gépi tanulás (machine learning) funkcionalitás azt jelenti, hogy idővel a rendszer elsajátítja a felhasználó utazási preferenciáit és előre vetíti a lehetséges költségelemeket, amiket a felhasználó elfogadhat még az utazással egyidőben.
  • A pénzügyi vezetők számára további előny, hogy valós idejű, pontos adatokat látnak, előre látható pénzforgalommal, valamint a megoldás teljes átláthatóságot biztosít a költségigények felett úgy, hogy a munkavállalók elégedettek maradnak, egyszerű elszámolási folyamattal és pontos visszatérítéssel számolhatnak.

“A dolgozói költség menedzsment gyenge támogatása egy valóban komoly kérdés, ahogy a fent említett kutatás is mutatja. Az emberek teszik a vállalatot sikeressé és az elégedett munkavállalók bizonyítottan jobban teljesítenek” mondta Erik Tiden, a Unit4 fejlesztési igazgatója. “Minden rendszerünket úgy tervezzük, hogy az emberi tényezőt állítjuk a középpontba. A munkavállalók egyszerű és intuitív technológiára vágynak, amely révén a munkájuk egyszerűbbé válik – ez a cél vezérelt bennünket, amikor létrehoztuk a legújabb Travel & Expenses rendszerünket. Olyan megoldást nyújtunk az ügyfeleink számára, amely képessé teszi őket arra, hogy dolgozóiknak és az adminisztrációt végző kollégáknak is időt és pénzt takarítsanak meg – olyan rendszert, amely drasztikusan javítja a dolgozói költség-elszámolási folyamatokat a munkavállalóik és a pénzügyi részlegük számára.

unit4infografika



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés