Connect with us

technokrata

Új vezetővel erősít az SAP

E-gazdaság

Új vezetővel erősít az SAP

Új pozíció, új vezető a hazai SAP fejlesztőközpontnál.

Új, vezetői pozíciót hozott létre az SAP hazai fejlesztőközpontja, amelyre Magyar-Zimmerman Nicholast nevezte ki- adta hírül az SAP Hungary Kft. A működtetési igazgatói (COO) szerepet a fejlesztőközpontnál zajló jelentős bővítés indokolta.

Az új vezető feladata a több mint 700 fősre nőtt központ napi menedzselése mellett a leendő munkatársakat megszólító szakmai rendezvények, és más kezdeményezések összefogása, valamint az erős nemzetközi szerepvállalásból adódó projektek irányítása. A 2005-ben alapított fejlesztőközpont mára kiemelt fontosságú egységgé vált az SAP világában, az alapalkalmazások további fejlesztése mellett széleskörű munkát végez a szoftvervállalat növekedését jelentő innovatív megoldások, mint például felhőszolgáltatások fejlesztése és támogatása terén.

SAP FKOM 2014 - Barcelona, Spain

A működtetési vezetőt házon belül nevezte ki a szoftvercég. Magyar-Zimmerman Nicholas tíz éve áll az SAP szolgálatában Budapesten. Karrierjét a fejlesztési területén kezdte, majd projektvezetőként felelt az olyan innovatív, hatékonyságnövelő módszerek bevezetéséért, mint az ún. design thinking. Mostani kinevezése előtt az egyik fejlesztői csapat irányításáért felelt. A működtetési igazgató Markus Hilkennek, a fejlesztőközpont vezetőjének tartozik beszámolási kötelezettséggel.

 

Magyar-Zimmerman (36) a skót Heriot-Watt Egyetemen szerezte diplomáját. Angol anyanyelve mellett németül, franciául beszél. A szakember családos, szabadidejében emellett sportol, és magyar nyelvtudását tökéletesíti.Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin