Connect with us

Hirdetés

technokrata

Küszöbön a Nokia visszatérése?

E-gazdaság

Küszöbön a Nokia visszatérése?

Érdekes videót adott ki Nokia, amelynek félig-meddig burkolt üzenete az, hogy a finn gyártót még korai lenne leírni a készülékgyártók közül.

Amikor a Microsoft bejelentette, hogy megveszik a Nokia mobilos üzletágát, sokan ledöbbentek. Az akvizíció 2014-es lezárásával egyidőben az is világossá vált, hogy a legendás márkanév is eltűnik a telefonokról. Ezzel úgy tűnt, hogy lezárul egy korszak, legfeljebb nyomógombos készüléken láthatunk Nokia feliratot, már ameddig ez a kategória még létezik. Nos, a jelek egész másra utalnak, ugyanis úgy néz ki, újra lesznek a finnek nevével ellátott eszközök a boltok polcain. A felvásárláskor kötött szerződés kikötése alapján 2016 végéig nem jelenhet meg Nokia márkanevű okostelefon, de a cég a színfalak mögött már nagyon készülhet az embargó lejáratára.

Most például feltettek a YouTube csatornájukra egy videót, amiben azt bizonygatják, hogy mennyi területen találkozhat az ember a Nokiához köthető dolgokkal és hogy a jövőben is erre törekszenek majd. Viszont a videóban felbukkan egy ismeretlen tablet, valamint egy érintős mobiltelefon, melyekről persze nem derül ki semmi konkrétum. Bár tavaly márciusban bepróbálkoztak egy átcímkézett Foxconn táblagéppel, a Nokia N1 villámgyorsan elbukott. Az azóta eltelt időben fel-felbukkan néhány pletyka, hogy androidos okostelefonokon dolgoznak, és a videó csak megerősítheti minket a visszatérés tényében.



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés