Connect with us

Hirdetés

technokrata

Még jobb lehet a hazai UPC-s internet?

E-gazdaság

Még jobb lehet a hazai UPC-s internet?

Nagy változás a UPC Magyarország élén: Mostantól új vezető irányítja a vállalkozást. Magnus Ternsjö nevéhez több siker is fűződik, így nem kérdés, hogy hamarosan nálunk is változások jönnek.

2015. november 1-től Magnus Ternsjö lesz a UPC Magyarország Kft. vezérigazgatója. A jelenlegi vezérigazgató, Severina Pascu a UPC anyavállalata, a Liberty Global Közép- és Kelet-európai régiójának ügyvezető igazgatói teendőire koncentrál majd, amely feladatkört már 2015 júliusa óta párhuzamosan ellátja.

Magnus Ternsjö 2013 óta dolgozik a UPC Írország (jelenlegi nevén Virgin Media) ügyvezetőjeként. Olyan jelentős eredmények fűződnek a nevéhez Írországban, mint a UPC szórakoztató és médiaplatformja, a Horizon elindítása, az üzleti struktúra átalakítása, valamint sikeresen menedzselte a UPC Írország Virgin Mediává történő átalakulását és a Virgin Mobile bevezetését.

A mérnöki és menedzsment diplomával is rendelkező Magnus Ternsjö az elmúlt 25 évben az európai kábeltelevíziós piac olyan jelentős vállalatainál töltött be különböző vezetői pozíciókat, mint a Nethold, Canal+, a UPC és a Virgin Media. A UPC Írországhoz való 2013-as csatlakozását megelőzően Magnus a Liberty Global közép-európai DTH (Direct to Home) műholdas üzletágának Magyarországért, Csehországért, Szlovákiáért és Romániáért felelős ügyvezető igazgatói feladatait látta el Luxemburgban.

Repro Free: Dublin, Tuesday, 8th September 2015: UPC Picture Jason Clarke.

Új pozíciójában Magnus Ternsjö a UPC magyarországi tevékenyégét irányítja majd, és ezzel hozzájárul a Severina Pascu által vezetett Közép-Kelet-Európai (CEE) Régió további fejlődéséhez is. Ternsjö kinevezésével a jelenlegi ügyvezető, Severina Pascu magyarországi ügyvezető igazgatói feladatait átadja, hogy a továbbiakban minden energiájával a Liberty Global CEE Régió ügyvezetői feladataira koncentrálhasson. Irányítása alá a következő országok tartoznak: Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Románia, illetve ugyanebben a régióban a luxemburgi központú DTH műholdas szolgáltatás (UPC Direct).

Severina Pascu a bejelentés kapcsán elmondta: „Örömmel tölt el, hogy Magnus Ternsjö személyében egy, az üzletfejlesztés és átalakítás területén professzionális felsővezetői tapasztalattal rendelkező szakembert sikerült találnunk a UPC Magyarország élére, hiszen régiónk egyik fontos piacáról van szó. Új munkaköréhez a legjobbakat kívánom!”

Magnus Ternsjö a kinevezéshez a következőket fűzte: „Nehéz szívvel hagyom ott a Virgin Mediát, de boldogan fogadtam el ezt a lehetőséget és örömmel nézek a rám váró kihívások elé. Nagyon ösztönző lesz egy jól működő, bejáratott csapattal együtt dolgozni és újabb sikereket elérni úgy, hogy közben magunk mögött tudhatjuk a komoly nemzetközi hátterű Liberty Global és a Közép-Kelet Európai Régió támogatását. Mindezek mellett annak is nagyon örülök, hogy egy általam jól ismert országba térhetek vissza.”



Szólj hozzá!

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés