Connect with us
Hirdetés

technokrata

Digitális női vállalkozókat díjazott idén nőnapon a Vodafone

női

Büszkeség

Digitális női vállalkozókat díjazott idén nőnapon a Vodafone

Digitális női vállalkozókat díjazott idén nőnapon a Vodafone

A top10 KKV elismerésével a vállalat a digitalizáció és a nemek közti egyenlőség fontosságára szeretné felhívni a figyelmet.

A Vodafone hosszú ideje elkötelezett támogatója a nemek közti egyenlőségnek és a női egyenjogúságnak, emellett kiemelt figyelmet fordít a hazai kis-és középvállalkozások digitális felzárkóztatására. Ennek jegyében idén nőnapon egy újonnan alapított díjjal digitális női vállalkozók teljesítményét ismerte el. Az Év Női Digitális Vállalkozója díjat 10 olyan vállalkozó kapta, akik üzleti eredményeiket a digitálizációnak köszönhetően érték el. A díj alapításában és a rangsor felállításában a Vodafone szakmai partnere a Portfolio volt. A Vodafone egy különdíjat is átadott, melyet a #nemluxustáska adományozási mozgalom alapítói kaptak.

A Vodafone az elmúlt években számos vállalati programot indított az egyenlőség megteremtése érdekében. A női kollégákat és az egyenlőséget támogató intézkedések mellett a Vodafone a kis-és középvállalkozások támogatását, megerősítését is fontosnak tartja. Ezért idén nőnapon a Portfolio-val közösen díjat alapított Az Év Top 10 Női Digitális Vállalkozója néven. A díjat 10 olyan női vállalkozó kapta, akik kiemelkedően innovatív, és a vállalkozásuk számára előnyös módon használták ki a digitalizáció adta lehetőségeket.

A díjakat Amanda Nelson, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója és Balogh Gabriella, a Portfolio Csoport társtulajdonosa és igazgatósági tagja adták át a Vodafone Magyarország székházában megrendezett díjátadón.

A díjazottak:

  • Dr. Árvai Anita, étteremtulajdonos, gasztroinfluencer, @veganeeta
  • Beh Mariann, kertészmérnök, @bazsalikomoskert
  • Burján Szafi, @burjan_szafi
  • Debreczeni Dóri, fitness edző, sportoló, @debreczenidora
  • Forgács Mariann, közösségi média szakértő, a Be Social social media ügynökség alapítója és társügyvezetője, @mankagram
  • Kovács Rami, fitnesz edző, @kovirami_fit
  • Muszula Timi, virágkötő és a Cloé Café kávézó franchise alapítója, @lauraviragtimi
  • Rácz Judit, kozmetikai vegyész, a Skinsmart.hu alapítója, @skinsmarthu
  • Szalai Dóra, cukrász, @chezdodomacaron
  • Viszkok Fruzsi, digitális tartalomfejlesztő, @vfruzsi

További Büszkeség

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu