Connect with us
Hirdetés

technokrata

Fillérekért lehet hozzájutni könyvekhez, játékokhoz, zenékhez

jótékonysági

Büszkeség

Fillérekért lehet hozzájutni könyvekhez, játékokhoz, zenékhez

Fillérekért lehet hozzájutni könyvekhez, játékokhoz, zenékhez

Közben pedig aktívan segíthetünk Ukrajnának is

Több mint 700 tartalomkészítő ajánlotta fel az általa megalkotott játékot, könyvet vagy épp zenét, hogy ezzel segítsen Ukrajnának.

Kevesebb mint egyetlen nap alatt több mint 1 millió dollárt, vagyis több mint 365 millió forintot gyűjtött össze az a független játékfejlesztőkből álló közösség, akik saját munkájukat ajánlották fel jótékonysági célra, hogy így segítsenek Ukrajnán.

Bundle for Ukraine-t több mint 700 tartalomkészítő rakta össze az itch.io-n. A válogatásba 991 játék és egyéb digitális tartalom került bele, amelyek készítői a teljes bevételt olyan jótékonysági szervezetnek ajánlották fel, amelyek Ukrajna számára nyújtanak segítséget.

Az adakozóknak minimum 10 dollárt, vagyis nagyjából 3560 forintot kell adományozniuk, amiért cserébe a teljes, 6539 dollár (2,3 millió forint) értékű csomagot megkapják. Ebben a számítógépes játékok mellett könyveket, képregényeket, zenét, klasszikus szerepjátékokat és sok más egyebet is találni.

A bevételt két jótékonysági szervezet, az International Medical Corps nevű humanitárius szervezet, valamint az ukrajnai Voices of Children számára ajánlották fel. A csomagot március 18-ig lehet megvásárolni, de már egyetlen nap leforgása alatt 1,4 millió dollár, vagyis körülbelül 500 millió forint jött össze. Az adományozók átlagosan 15 dollárral támogatják a két szervezetet. A gyűjtés jelenleg több mint 2,2 millió dollárnál, vagyis több mint 792,5 millió forintnál jár.

Forrás: HVG

További Büszkeség

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu