Connect with us

Hirdetés

technokrata

A China Mobile és a HTC együtt fejleszt telefont

Kütyük

A China Mobile és a HTC együtt fejleszt telefont

Kína legnagyobb mobilszolgáltatója, és Tajvan vezető okostelefon gyártója együtt fognak készülékeket fejleszteni, jelentette be a két cég.

A memorandum szerint a termék és technológiai fejlesztésekre fókuszál majd az együttműködés. “Együtt akarjuk kiszélesíteni a TD-SCDMA iparág és a telekommunikációs szektor együttműködését, és a közös fejlesztési lehetőségeket. Reményeink szerint ez a partnerség modell értékűvé válhat” – mondta el a China Mobile elnöke, Wang Jianzhou.

A TD-SCDMA az első olyan nemzetközi technológiai szabvány Kína telekommunikációs iparában, amely kínai fejlesztésű szellemi tulajdonjogokat hasznosít. “A HTC továbbra is fog intelligens drótnélküli szélessávú termékeket fejleszteni a TD-SCDMA szabványra alapozva, szoros együttműködésben a China Mobile-al, hogy a termékek a lehető legjobban megfeleljenek a kínai piac igényeinek” – mondta el a HTC vezérigazgatója, Peter Chou.

A két cég azt is közölte, hogy kínai piackutatást is fognak végezni a termékfejlesztés elősegítése érdekében, írta meg a Yahoo! News.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés