Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyors memóriakártyák a Kingstontól

Kütyük

Gyors memóriakártyák a Kingstontól

A Kingston Technology kibővítette Class 10 besorolású microSDHC kártyáinak kínálatát.

Kingston Class 10 microSDHC memoriakartya 4 GB.jpgMegjelentek a gyártó 4 és 8 GB-os Class 10 besorolású microSDHC kártyái, a korábban már bemutatott 16 GB-os Class 10 kártyák mellett. A vállalat tervei szerint, a második negyedévben 32 GB tárkapacitású kártyával is bővíti majd a termékcsaládot. A Class 10 besorolású kártyák legalább 10 MB/mp írási sebességet biztosítanak.

„A Kingston Class 10 besorolású microSDHC kártyái a legtöbb új mobiltelefonnal, mint például az Android-alapú okostelefonokkal, illetve a BlackBerry készülékekkel, a nagyfelbontású fényképezőgépekkel, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tábla PC-kel egyaránt kompatibilisek” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A 11x15x1 mm-es méretű, 2,7 grammos tönmegű kártyák a Multi-Kit csomag részeként kaphatóak, amely SD adaptert és USB-kártyaolvasót is tartalmaz. Az SD adapter lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos képet és hosszú videofilmet készítsenek digitális fényképezőgépeikkel, míg a kártyaolvasó lehetőséget kínál a számítógépre történő adatátvitelhez. A Class 10 microSDHC kártyák március végétől megvásárolhatók a Multi-Kit csomag részeként.

A Class 10 besorolású kártyák mellett a Kingston microSDHC kártyája Class 4 besorolású kártyaként szintén elérhető egészen 32 GB-os kapacitásig, önálló termékként vagy a Multi-Kit csomag részeként egyaránt. A kártyákhoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. Javasolt végfelhasználói áruk 3500 és 24.500 forint között alakul, a mérettől (4-16 GB) függően.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés