Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Facebook legnépszerűbb oldalai

Kütyük

A Facebook legnépszerűbb oldalai

Érdekességek egy kattintásra.

Elindította új, nem túl fantáziadúsan „Discover Facebook’s Popular Pages” („Fedezd fel a Facebook népszerű oldalait”) névre keresztelt új webes alkalmazását, mellyel az üzemeltetők reményei szerint rá tudják venni a felhasználókat, hogy még több időt töltsenek a közösségi hálózaton. Még több idő egyenlő még több megnézett reklámmal, az pedig még nagyobb bevétellel – voltaképp ilyen egyszerű a képlet.

Mindazonáltal a DFPP nem össze-vissza ajánlgat oldalakat az internetezőknek, hanem egyrészt kilenc kategóriába (zenészek, sportok, hírességek, filmek, televíziós műsorok, média, politikusok, márkák és játékok) osztja a tartalmat, másrészt figyelembe veszi korábbi like-olásainkat. Erre alapozva keresi meg azokat az oldalakat, amelyek – tematikájukat illetően – hasonlítanak a nekünk korábban tetszettekhez. Emellett még az általánosságban népszerű, illetve a barátaink által kedveltnek tartott oldalak közül szemezget.

facebook discover

A lapokat egy csokorba gyűjtő szolgáltatás az adott tartalomra jellemző képekkel igyekszik kedvet csinálni a kattintáshoz. Az oldal jobb oldalán pedig egyfajta „barát-lista” található, amiből leszűrhetjük, hogy pusztán a Like-olás alapján melyik ismerősünkkel egyezik meg leginkább az ízlésünk. Természetesen további érdekes Facebook oldalakra bukkanhatunk, ha átböngésszük ismerőseink kedvelt tartalmait.

Frissítve: az oldal jelenleg nem elérhető, valószínűleg még tesztelés alatt áll.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés