Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftverbörze: ingyenes az informatikai szaktanácsadás

Kütyük

Szoftverbörze: ingyenes az informatikai szaktanácsadás

Neves szakértőkkel találkozhatnak a látogatók az 1. Magyar Virtuális Szoftverbörze és Informatikai Kiállításon.

Az idén virtuális módon feléledő Szoftverbörze alatt ingyenes szaktanácsadást kaphatnak azok a cégvezetők és menedzserek, akik informatikai kérdésekben kívánnak tájékozódni. A kiállításon szereplő neves szakértők sokféle kérdésben nyújtanak segítséget, az előadások a szoftverek közötti választástól a felhasználóbarát honlap fejlesztéséig számos témakört érintenek. A rendezvény látogatása díjmentes, és mivel a kiállítást idén virtuális formában rendezik meg, az előadások követéséhez mindössze internetelérésre lesz szükség.

A Szoftverbörze szervezői elismert szakértőket kértek fel az előadások tartására. A felhasználóbarát honlapok fejlesztéséről például Dr. Mlinarics József, a Magyar Tartalomipari Szövetség (Matisz) ügyvezető elnöke tart előadást, míg a komplex munkafolyamatokra és a csoportmunkára kínált szoftveres megoldásokról Perhiniák Márton, a Trans-Europe Consulting Kft. ADOBE szakértője beszél. A vállalatirányítási szoftverek bevezetésének sikeres lebonyolításához független szakértőként Kulcsár Alexandra, az Optimum4 Kft. ügyvezető igazgatója ad tanácsokat. A HR szoftverek közötti választásban Polyák György, a személyzeti szolgáltatásokat nyújtó VPS Group Kft. ügyvezető igazgatója segít az érdeklődőknek.

A két utóbbi szakértőnek az érdeklődők a kiállítás teljes ideje alatt feltehetik kérdéseiket chaten vagy videobeszélgetésen. A március 17-19-én megrendezésre kerülő kiállítás programja még folyamatosan bővül, az újabb előadásokról itt lehet tájékozódni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés