Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szex vagy Internet

Kütyük

Szex vagy Internet

Melyiket választjuk?

Egy, a The Wall Street Journalban megjelent cikk annak az elemzésnek az eredményeit taglalta, amelyet kétezer amerikai internetező körében végeztek. Az eldöntendő kérdések egyike az volt: ha le kell mondani két hétre valamelyik tevékenységről, akkor melyiket adná fel – az internetezést vagy a szexet? Valami baj lehet Amerikában a szexuális felvilágosítással, mert bizonyára nem okoz olyan élményt a nőknek, mint kellene, ugyanis a gyengébbik nemhez tartozó válaszadók 46 százaléka inkább természetes örömforrásáról mondana le, mintsem hogy ne tudja böngészni a Világhálót.

Korosztályokra lebontva nagyjából változatlan az arány. A 18-34 évesek 49 százaléka tette le a voksát az Internet mellett, míg a 35-44 éves korosztálynál már többségbe kerültek azok, akik inkább szexuális életüket hanyagolnák: 52 százalékuk választaná egy két hetes elvonókúrán a World Wide Webet.

Jóval alacsonyabb volt a szexet feladó férfiak aránya; igaz, átlagosan még így is majdnem minden harmadik férfi élné az életét inkább fizikai kapcsolat, mintsem Internet nélkül (30 százalék). Ami meglepő, hogy inkább a fiatalabbak adnák fel a testi gyönyörök élvezetét: a 18-34 évesek 39 százaléka voksolt a Világhálóra, míg a 35-44 évesek között már csak 23 százalék választotta a szexmentes életet.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés