Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív fotóriport: több milliós luxusmobilok Budapesten

Kütyük

Exkluzív fotóriport: több milliós luxusmobilok Budapesten

Megnyílt Budapesten az első exkluzív Vertu üzlet az Andrássy úton – ott jártunk a hivatalos megnyitón.

A luxus kategóriás mobiltelefonokat gyártó Vertu 2008. november 27-én hivatalosan is megnyitotta exkluzív márkaüzletét Budapesten, az Andrássy út 31. alatt. Budapest ezáltal bekerült az olyan presztízzsel bíró városok közé, mint Hong Kong, Párizs, Milánó, vagy New York- ahol szintén dedikált Vertu üzletekben lehet az értékes készülékeket megvásárolni. Megjegyzendő, hogy a Vertu márka eddig is jelen volt Magyarországon, de az első dedikált márkabolt megnyitására egészen mostanáig kellett várnunk.

Az Andrássy út gyakorlatilag a luxus és az első osztályú áruk szinonimája. Közel olyan luxusmárkák üzleteihez, mint a Burberry, a Gucci, vagy a Louis Vuitton, az új Vertu üzlet olyan mobiltelefonokat kínál vásárlóinak, melyeket precíz kézimunkával, a dizájn és a kifinomultság kombinációjának jegyében készítettek. Természetesen az összes Vertu terméket kézzel készítik és olyan minőségi anyagok felhasználásával gyártják, mint a titán és a Liquidmetal, illetve finom bőr és drágakövek.

˝Amikor helyet kerestünk budapesti üzletünknek, egyértelmű volt, hogy az Andrássy út az egyetlen lehetőség. Ez a csodálatos utca és környezete immáron a luxusmárkák otthonává vált Budapesten és fantasztikus vásárlási élményt kínál˝ – mondta Robert Joost, a Vertu kelet-európai területi igazgatója. ˝Itt van a Vertu ideális otthona˝.

A Vertu, valamint a disztribútor ˝John Grove and Partners˝ mellett az új Vertu butik nyitópartiján részt vett Mr. Robert Joost, a kelet- európai területi igazgató, Mrs. Carolina Kuhnd, a kelet-európai marketingigazgató és Mr. Hutch Hutchinson, az angliai gyár főmérnöke.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés