Connect with us

Hirdetés

technokrata

Titkos felvételeket készít a plüss nyuszi

Kütyük

Titkos felvételeket készít a plüss nyuszi

Ha a szabad piac elveit vesszük alapul, vagyis a kereslet határozza meg a kínálatot, akkor nagy bajban vagyunk. Szükségünk van ugyanis egy olyan kutya-szerű plüss nyuszira, amely titokban webkamerát rejt az orrocskájában. Bizarr?

Még annál is több. Persze el tudjuk képzelni, hogy egy tinilány hóbortjának pont megfelel a Cute Bunny Doll USB PC Computer Video Webcam nevet viselő szerkezet, hiszen édes és azonosíthatatlan állatka találkozik a modern technikával, de szerintünk itt másról van szó. Ez tipikus nőcsábász férfiak játéka, akik nem szeretnék, hogy látszódjon a kamera a géphez kötve, amikor éppen beteljesül románcuk.

Persze egy olyan plüss állatka, amelynek méretes USB kábel kanyarodik ki nemesebbik feléből, talán leleményesebb hölgyeknek szemet szúrhat, de a 640×480-as kép rögzítésére képes 1,3 megapixeles kamera elég cukin van álcázva ahhoz, hogy ne keltsen gyanút. A nyuszinak keresztelt plüss baba egyébként sokkal inkább kutya, de erről bizonyára senki sem akar majd vitatkozni, ha lebukik a beépített kamerával. Vagy csak nekünk mocskos a fantáziánk?

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés