Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,5 millió forint a legjobb mobil fotóért

Kütyük

1,5 millió forint a legjobb mobil fotóért

10 ezer dollárt nyert az LG Viewtyful World fotópályázat első helyezettje – közel 21 ezer, LG Viewty-val készített képet küldtek be a jelentkezők.

Az LG kihirdette ˝Viewtyful World˝ névvel indított fotópályázatának eredményét. A nyertes, Marcelo Mol alkotása egy tükörben látható lányt ábrázol. A fotót a National Geographic magazinban közlik majd le egy LG Viewty hirdetés formájában, melyért Mol úr 10.000 amerikai dollárt (1,5 millió forint) kap.

˝Egyszerű, bájos és gyönyörű. Pusztán egy apró pillanat ennek a hölgynek az életében, de mégis egy őszinte és tartós momentum. A fotós egyenesen a szemlélő szívébe közvetíti ezeket az időtálló érzelmeket˝ – mondta Raymond Gehman az LG Viewtyful World zsűrije, aki egyben a National Geographic fotósa.

A Viewtyful World fotópályázatra a résztvevők április 8. és június 10. között küldhették be fotóikat három témában: ˝Night Scenes˝, ˝Retouch˝, ˝Moments˝. A nyolc hetes versenyt a Yahoo és a hozzá tartozó Flickr, valamint a Kelkoo támogatta a Natinal Geographic-kel együtt, mely utóbbi a világ mértékadó fotóriportereinek magazinja. A pályázatot rendkívüli érdeklődés övezte; a résztvevők a világhálón összesen 20.751 fotót küldtek be

˝Teljesen lenyűgözött a fotók kiváló minősége˝ – mondta Raymond. ˝A legnagyobb meglepetés számomra a ˝szívhez szóló pillanatokat˝ megörökítő képek mennyisége volt˝.

A pályázatot azzal a céllal indították el, hogy lehetőséget biztosítsanak az embereknek felderíteni mindennapjaik változatos helyszíneit, és újra felfedezni a világ csodáit. Az LG remélte, hogy ez a pályázat is inspirálja vásárlóit a környezetükben található szépségek felkutatására és digitális megörökítésére.

˝Elképesztő, hogy milyen sokan részt vettek a Viewtyful World fotópályázaton. A pályázat sikere is bizonyítja, hogy mennyire szeretik az emberek a fotózást és a gyönyörű képeket világszerte˝ – mondta Chang Ma, az LG Electronics Mobile Communications Company marketing csapatának vezetője. ˝Az LG Viewty sikerét követően arra törekszünk, hogy az eddigieknél is jobb kamerás telefonokat gyártsunk, így vásárlóink tökéletes képeket készíthetnek, bármerre járnak˝.

A mobilkommunikációs piacon óriási érdeklődés kíséri az LG Viewty-t, melyből európai bevezetése óta körülbelül 2 millió darabot adtak el a világ 60 országában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés