Connect with us

Hirdetés

technokrata

Első élőfotók: a titkos Nokia 7310 classic

Kütyük

Első élőfotók: a titkos Nokia 7310 classic

Nem tudni, hogy a Nokia mennyire örül annak, hogy most már élőfotók is elérhetők egy hivatalosan még be nem jelentett készülékéről.

Azt továbbra sem lehet tudni, hogy a finn mamutcég pontosan mikor jelenti majd be a Nokia 7310 classic típusjelzésű mobiltelefont, mi mindenesetre tekintsük át röviden, hogy jelenleg milyen adatok állnak rendelkezésünkre erről a titokzatos újdonságról!

A 106×45,4×11,9 milliméter méretű Nokia 7310 classic először április közepén tűnt fel a színen, most pedig már a telefonról készített élőfotók is felbukkantak a weben. A candybar, vagyis hagyományos kialakítással rendelkező telefonban egy négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot. Kár, hogy a villámgyors HSDPA és UMTS technológiáról ezúttal le kell mondanunk, és be kell érjük az öregecske EDGE és GPRS adatátvitellel.

A 2 colos képátlójú, TFT technológiájú kijelző QVGA (320×240 pixel) felbontással bír és több mint 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátfalba szerelt, sajnos vaku nélküli digitális fényképezőgép modul egy 2 millió képpontos CMOS szenzorra épül, az elkészült fotók és videók pedig a belső memórián kívül akár microSD memóriakártyákon is eltárolhatók.

Az S40 platformos, tehát nem okostelefon besorolású Nokia 7310 classic kapcsán említést érdemel még az USB 2.0 és Bluetooth 2.0 csatlakoztathatóság, a 3,5 milliméteres szabványos audio csatlakozó, illetve a sztereó FM rádió.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés