Connect with us

Hirdetés

technokrata

A nyeremény egy Nokia 5700 Xpress Music zenemobil

Kütyük

A nyeremény egy Nokia 5700 Xpress Music zenemobil

A Nokia fotópályázatán most egy spéci zenetelefont nyerhetünk.

A Szigeten a Nokia Party Aréna, a Nokia Day Time Party zóna és a Nokia-Smart Chillout gondoskodott a fergeteges bulikról és az állandó töltöttségi állapotról. A Nokia most mindenkit egy fotó versenyre csábít a www.nokia.hu/sziget2007 weboldalon, ahol a legbulisabb Szigetes fotókkal lehet pályázni szeptember 30-ig.

A Nokia honlapjára felkerülő képek beküldői garantáltan kapnak egy exkluzív My Elektro válogatás CD-t, hogy a következő Sziget Fesztiválig se maradjanak buli zene nélkül a fiatalok. A legbulisabb fotó beküldője egy Nokia 5700 Xpress Music Sziget Edition készüléket nyer. Az eredményhirdetésig a fotó nézegetés és feltöltés mellett, ingyenes Szigetes tartalmakat – háttérképet, kijelzővédőt, ˝Wakeup˝ és ˝ShoutDown˝ animációt, üzenetjelző és csengőhangokat – lehet letölteni a Nokia Szigetes oldaláról.

A Nokia 5700 Xpress Music csavaros külseje és fejlett zenei funkciói mellett minden szempontból a Szigetre emlékeztet, hiszen a Szigetes tartalmakon (háttérképek, kijelzővédők, és animációk) túl, a bulis csengőhangok, és az igazán lendületes üzenethangok is a nyári őrült bulikra, a sziget-feelingre emlékeztetnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés