Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: jön a mobiltelefonok császára!

Kütyük

T-Mobile: jön a mobiltelefonok császára!

A HTC új felsőkategóriás Pocket PC telefonja hamarosan felbukkan a boltok polcain.

A HTC Kaiser fejlesztési kódnevű, HTC TyTN II típusjelzésű masina többek közt az európai T-Mobile-nál is kapható lesz: a kereskedelmi forgalmazás várhatóan a jövő hónapban, vagyis októberben fog megkezdődni. Előfizetés nélkül mintegy 700 eurót (178 ezer forint) kell majd fizetni a T-Mobile MDA Vario III-ért, melynek előfizetéses ára körülbelül 300 euró (76 ezer forint) lesz. A készülék a későbbiekben a Vodafone-nál is megvásárolható lesz, még pedig VPA compact V néven.

A GSM (850/900/1800/1900 MHz) szabványú HTC TyTN II-ben nem csak GPRS támogatás, hanem UMTS kompatibilitás is van, ennek megfelelően az elsősorban videóhívásokhoz szánt előlapi kiegészítő (VGA) kamera sem hiányzik a telefonból. A Kaiser HSDPA fronton maximum 3,6 Mbit/s-os sebességet képes elérni.

A vezeték nélküli vonalon említést érdemel továbbá a 802.11b és 802.11g kompatibilis Wi-Fi kontroller, illetve a Bluetooth 2.0 vezérlő. A megfelelő számítási teljesítményt ezúttal egy 400 MHz-es frekvencián ketyegő mikroprocesszor (Samsung SC32442) biztosítja.

A korábban debütált HTC TyTN modellnél némileg vékonyabb és elegánsabb megjelenésű HTC TyTN II TFT technológiájú, 2,8 colos képátlójú folyadékkristályos kijelzője jó szokás szerint 320×240 pixeles felbontással rendelkezik és 65.536 színárnyalatot képes megjeleníteni.

A speciális, oldalra szétcsúsztatható kialakítással rendelkező HTC újdonság teljes értékű QWERTY billentyűzettel rendelkezik, de ezenkívül akár az érintőkijelzőn megjeleníthető virtuális billentyűzettel is megoldható az adatbevitel. Szólnunk kell továbbá a Windows Mobile 6 Professional operációs rendszerről, a hetvenkét szólamú polifonikus hangzásról, a 3 megapixeles CMOS kameráról, a TouchFLO technológiáról, valamint az 1.500 mAh kapacitású akkumulátorról. A HTC 110x58x18 milliméter méretű újdonsága 160 gramm tömegű.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés