Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyere és játssz – itt az új Nokia N-Gage!

Kütyük

Gyere és játssz – itt az új Nokia N-Gage!

A Nokia bemutatta az új kiadókat és játékokat felvonultató N-Gage játékszolgáltatást.

Az új N-Gage mobiljáték szolgáltatással az összes N-Gage játékot ingyenesen kipróbálhatjuk a piacon lévő több tízmillió kompatibilis Nokia készülék bármelyikén. Ha egy játék megtetszik, akkor azt egy készülékkel, vagy személyi számítógéppel kényelmesen letölthetjük és megvásárolhatjuk, és már folytathatjuk is a játékot. Az élményt másokkal is megoszthatjuk, ha az N-Gage arénában kapcsolatba lépünk barátainkkal, kihívjuk egy játékra a világszerte játszó többi játékost, és részt veszünk a közösségi programokban.

˝A külön játéktelefonról most már egy játékszolgáltatásra irányítjuk figyelmünket, és még inkább megkönnyítjük a játékok beszerzését és élvezetét˝ – mondta Jaakko Kaidesoja, a Nokia játék-üzletágának vezetője. ˝A nagy teljesítményű készülékekkel használható, világszínvonalú játékokat és márkaneveket kínáló, és interaktív közösségi funkciókkal kombinált N-Gage szolgáltatással kilépünk a megszokott határok közül˝.

Az N-Gage szolgáltatás 2007 novemberétől válik világszerte elérhetővé. Ekkor a www.n-gage.com címen (személyi számítógépre vagy mobilra) ingyenesen le lehet majd tölteni és fel lehet telepíteni az N-Gage alkalmazást. Az alkalmazást a későbbiekben számos Nokia készülék, többek között az új Nokia N81 és a Nokia N95 8GB is tartalmazni fogja, így a felhasználók a doboz felnyitása után azonnal játszhatnak majd.

Az N-Gage-et támogatók köre kibővül a Capcommal és a híres Crash Bandicoot játékával érkező Vivendivel, az EA SPORTS FIFA 08, a The Sims 2 Pets, a Tetris és a Tiger Woods PGA TOUR is megjelennek a platformon. A Nokia Publishing új játékokat is bejelentett: a Snakes Subsonic és a Bounce Boing Voyage elérhető lesz

˝Az új N-Gage élménnyel a legnépszerűbb játékok – a FIFA vagy a Sims – rajongói játszhatnak és kapcsolatban lehetnek a többi rajongóval. A már piacon lévő milliónyi kompatibilis Nokia készülék segítségével már alig várjuk, hogy minőségi mobil játék élményt nyújtsunk a nemzetközi közönségnek˝ – mondta el Barry Cottle, az EA Mobile alelnöke és vezérigazgatója.

Az N-Gage játékok javasolt ára az N-Gage áruházban helyi adók nélkül 6 és 10 euró között mozog majd, és hitelkártyával vagy – amennyiben lehetséges – a szolgáltatói számlákkal együtt fizethetünk értük. A szolgáltatói számlázásra több mint 20 országban nyílik lehetőség, míg a hitelkártyás fizetés világszerte elérhető. Emellett alacsony áron napi és heti játékjogokhoz is hozzá lehet jutni, és vásárlás előtt az összes játék ingyenesen kipróbálható. Ráadásul akár a hálózaton keresztül, akár az internetről töltjük le a játékokat, a játékgyűjteményünk kezelése a számítógépes mentést és szinkronizálást végző alkalmazásnak köszönhetően pofonegyszerű lesz.

2007 novemberétől az N-Gage az alábbi készülékekkel kompatibilis:
-Nokia N73
-Nokia N81
-Nokia N81 8GB
-Nokia N93
-Nokia N93i
-Nokia N95
-Nokia N95 8GB.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés