Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola Q900: csúszka kommunikátor

Kütyük

Motorola Q900: csúszka kommunikátor

Íme a Motorola legújabb mobil fejlesztése.

A Zante fejlesztési kódnevet viselő, Motorola Q900 típusjelzésű újdonság várhatóan csak októberben bukkan majd fel a kereskedések polcain, azonban a készülék specifikációi és néhány fotója már most is elérhető. A kis masina alaphelyzetben leginkább egy PDA-hoz hasonlítható, azonban ha a kijelzőt tartalmazó középső szekciót elcsúsztatjuk, hirtelen szemünk elé tárul egy teljes értékű QWERTY billentyűzet.

A 150 gramm tömegű Motorola Q900-ban egy 2,4 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely elsősorban QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontásáról, illetve 65 ezer színárnyalatáról ismerszik meg. A hátfalban elhelyezett kamera modul tudásától nem fogunk hanyatt esni, lévén, hogy segítségével maximum 1,3 megapixeles fotók készíthetők.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) újdonság a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül sajnos csak a GPRS-t és az EDGE-et támogatja, vagyis az UMTS-ről és a HSDPA-ról ezúttal le kell mondanunk. Szólnunk kell továbbá a 128 MB-os integrált memóriáról, a miniSD memóriakártyás bővítési lehetőségről (maximum 2 GB), a Bluetooth kontrollerről, illetve az 1.130 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorról.

A Motorola Q900 várhatóan 269 dolláros (49 ezer forint) áron debütál majd az Egyesült Államokban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés