Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia N81: titkos csúszkamobil – 8 GB memóriával!

Kütyük

Nokia N81: titkos csúszkamobil – 8 GB memóriával!

Lássuk, hogy mit lehet tudni a Nokia legfrissebb és egyelőre persze teljesen titkos fejlesztéseiről!

A mellékelt képen állítólag egy bizonyos Nokia N81 típusjelzésű mobiltelefon látható. A képről könnyen megállapítható, hogy nem hagyományos fénykép, hanem egy számítógépes designterv, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy maga a Nokia, vagy netán egy lelkes Nokia fan készítette.


Amennyiben hihetünk a pletykáknak, a szétcsúsztatható kialakítással rendelkező Nokia N81 csukott helyzetben 102 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 17,9 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 140 gramm.

Az operációs rendszer szerepét ezúttal a Feature Pack 1-gyel erősített, Symbian-alapú S60 3rd Edition látja el. A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 320×240 pixeles felbontású és több mint 16 millió színárnyalatú. A hátfalba szerelt digitális fényképezőgép egy teljesen átlagos darab, lévén, hogy felbontása mindössze 2 megapixel (1.600×1.200 képpont).

A mai elvárásoknak megfelelően UMTS és Wi-Fi kompatibilis Nokia N81 érdekessége, hogy belső memóriája 8 GB-os kapacitású. Ezenkívül említést érdemel még a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzat, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás.

A Nokia N81 várakozások szerint az idei esztendő utolsó negyedévében fog debütálni. Az ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés